Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire gond ha egy lánynak a felső kettő foga között van egy kis rés?
Figyelt kérdés
Nem olyan hatalmas, de azért látszik. Viszont a fogaim fehérek és ápoltak.2015. aug. 26. 17:55
11/20 anonim válasza:
Életemben először vagyok aranyos, mikor komolyan is gondolom, erre lepontoztok? Most komolyan lepontoztok, mert megpróbálok lelket önteni valakibe? Vicces.
12/20 anonim válasza:
11es. nehogymár zavarba hozzon hogy lepontoz néhány fszkalap egy anonim oldalon.tessék nyomjátok tetvéreim, nyomjátok a pirosat XD
13/20 anonim válasza:
testvér hejett tetvért írtam. nyelvtantanárok 3...2...1...oltás. hejettpontosjévelomg.
14/20 anonim válasza:
Életibe elosszor aranyoskodik azt lepontozzak hat nezzel oda!!!,negy.
15/20 anonim válasza:
nagy poénos vagy te XDD amúgy, nem hoz zavarba, csak idegesít, hogy az imént említett fszkalapok köcsögök, mégsincsenek lepontozva, én meg ari vagyok mégis le vagyok pontozva.xd
17/20 anonim válasza:
ne hozzon zavarba és ne is idegesítsen. igen ari vagy XD de attól még lepontoznak ember. irigyek mert ők nem arik :D
18/20 anonim válasza:
ez ari volt, 17-es:D megint ari leszek, úgyhogy kapsz egy zöldet, és mára elég is lesz az ariságomból:D
19/20 anonim válasza:
kkegyetlenül ari volt az a zöld XD hogy fér ennyi ariság valakibe tejóég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!