Vízszintes, vibráló csíkok a monitor alsó és felső részén, mi lehet a gond?
Nemrég (körülbelül 3 hete) vásároltam egy Dell S2240L típusú monitort, vadi új gép mellé. A monitor tökéletesen működött, egészen nagyjából fél órával ezelőttig.
Pontosan nem tudnám megmondani, mikor, de mielőtt elkezdtem játszani (SimCity), filmet néztem rajta, akkor még nem láttam. 1-2 óra játék után visszatértem a filmhez és akkor vettem észre két fényes, vibráló csíkot a monitor alsó és felső részén. Az alsó csíktól felfelé kissé darabosan, hasonló fényes pontok, csíkok vannak (bocsi az idétlen megfogalmazásért).
HDMI kábellel van összekötve a videokártyámmal, próbáltam a HDMI és a tápkábelt is kihúzni, a monitoron, a géptől függetlenül, üresjáratban is fennáll a hiba.
Az érthetetlen magyarázkodásom mellé csatolok egy-két fényképet (szintén bocsi a rossz minőségért).
Azt kihagytam, hogy a monitor beállításait is factory reseteltem.
Szerintetek visszavigyem a boltba? (Természetesen, még garanciális) Mit tudnak vele kezdeni?
Három hetes monitornak olyan nagy gondja mégsem lehet... És aligha van kedvem újabb 45 ezerért egy másikat beszerezni.
Oké, közben babráltam még egy kicsit vele, úgy tűnik, ha a HDMI kábelt kihúzom és a monitor csak fekete üresjáratban fut nincs jel felirattal, nem látszanak a csíkok.
Illetve a HDMI kábel ismételt visszadugása után a csíkok most halványabbnak tűnnek.
Ki fogom próbálni egy másik kábellel, kifejezetten örülnék, ha a kábelnek van csak baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!