Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ismerkedni?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt barátnőm, nem csókolóztam még és még szűz vagyok.

Félénk tipus vagyok, nem járok bulizni, se discoba. Nem cigizem és nem is iszom. Nem igazán vannak barátaim, otthon ülő tipus vagyok. A suliban nagyon kevés lány van.

Neten is próbáltam ismerledni, de vagy nem írnak vissza, vagy pár sor után abbamarad a kommunikáció.

Csóró vagyok, tán baj?

Szóval hogyan kell ismerkedni?

19/f

2015. aug. 25. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már én is sokszor fel akartam tenni igazából, de ahogy látom nagyon válasz nem érkezik, pedig tényleg kíváncsi lennék rá, hogy mit is kéne csinálni. :D
2015. aug. 26. 21:41
 12/13 anonim válasza:
Én is pontosan ilyen vagyok csak lány verzióba. Mármint a tulajdonságok nálam ugyan azok. Csak én nem próbálkozok mert még fiatalnak érzem magam hozzá meg persze nem is merek.
2015. aug. 26. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:
esélytelen vagy... inkább a neten keress meg 100 csajt, háha 1 szóbaáll veled...
2015. aug. 27. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!