Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni lányokkal?
Figyelt kérdés
Bulizni nem járok, utcán meg nem tudok ismerkedni..
Mit tegyek? Annyira rossz egyedül, nem szeretem a magányt :(
18/F
2015. aug. 18. 21:39
1/9 anonim válasza:
hát pedig leginkább bulikban és az utcán lehet
más kérdés hogy ezt tudom mégse ismerkedek :(
17/F
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem megy ott, buliban nem is lehet szinte normális lányt találni :(
Keversz valakivel :D
2015. aug. 18. 21:44
5/9 anonim válasza:
Neten próbálkoztál má? Nem kifejezetten párkapcsolat céljából mondjuk..
Tudom, nem a legjobb, mivel élőben persze minden más, de kiindulásnak nem rossz ;) 17/L
6/9 Nemzeti_Harcos válasza:
Hazafias militarista ifjúsági körökben általában jól lehet ismerkedni.
7/9 anonim válasza:
nyaraláson a legjobb szerintem :D de ha valami sportba vagy hobbiba belevágsz az is jó (de azért érdekeljen is ne csak a lányok miatt :DD).Meg ugye a facebook..Ha van kutyád akkor járj vele sétálni.Nyári munka vagy valami hétvégi is megteszi, főleg az olyan ahol emberekkel kell beszélgetned (bár ezek csak apró flörtök lesznek, de önbizalmat adnak, hogy odamehess valakihez).Meg szerintem igazából mindegy mosolyog rá egy szép lányra annak nagyon tudunk örülni:) 16/l
9/9 anonim válasza:
Hát a normális lányok azok otthon ücsörögnek mivel ők se járnak bulizni.(Legalábbis én nem járok.) Interneten próbálj meg ismerkedni hátha találsz egyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!