Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem járok sűrűn buliba, hol tudok 17 éves srácként ismerkedni korombeli lányokkal?
Park, jatszoter (igen jatszoter.. Sokszor jarnak oda tinik) bolt, koncert, piac (igen oda is járnak kacatokért), ruhaüzlet, tömegközlekedés, iskola, strand, KÖKI tető.. Hú ott egyszer 3 an is megnéztek lányok mikor ültek a padon mikor arra mentem :$ na ott én voltam zavarban:D oda fogok járni barátnőt találni tavasszal :) Ha tudnad mennyi szép szingli napozik vagy csak üldögél a padon egyedüp vagy a barátnőivel :)
Ajánlom neked azt a részt.. Sok jót lehet csinalni ott xD pl az osztalytarsaimmal kővel fociztunk utana eltalaltunk veletlen egy hippit az meg elküldött minket a **** anyánkba azt elkezdtek a tobbiek balhezni vele 'D
Mindenkeppen ajanlom hogy menj fel oda ha a kozelben vagy :) a fiatalok pihenőhelye...és tényleg sok szép 16-17 éves szingli lány van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!