Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/hogyan tudok kissé sérült lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem rég írtam ki egy kérdést, hogy miért vonzanak a beteg, sérült lányok..
Most az a kérdésem, hogy hogyan tudnék ilyen lányokkal ismerkedni?!
Tehát hallássérült/epilepsziás/cukorbeteg/művégtaggal rendelkező/látássérült..stb. lányokkal szeretnék ismerkedni..
Volt aki azt tanácsolta, hogy sétálgassak kórházak körül, de kell valami biztosabb és egyszerűbb megoldásnak is lennie..
Nem ez nem fake, nem hirdetés, és nem is beteges szexuális fétis.
Köszönöm.
16/F
2015. júl. 23. 20:40
3/9 anonim válasza:
Kórház pedig jó ötlet...
Esetleg, biztos van ilyen "önkéntes beteg embereken segítős izébizé", mint a filmekben :D
Jobb sajnos nem jut eszembe...
4/9 anonim válasza:
Régen epilepsziás voltam, most (és már mindig) cukorbeteg vagyok :D
5/9 anonim válasza:
Szia. Csak kíváncsiságból. Miért ők érdekelnek?
6/9 anonim válasza:
Szexuális fétis :D
Egyébként olvastam az előző kérdésed és szép dolog hogy vannak ilyen fiúk :) Sok sikert :)
7/9 anonim válasza:
Hát..úgy érzem magam, mint akinek a szívéből kitéptek egy darabot, ha ez is számít.
8/9 anonim válasza:
Te beteg vagy nagyon :DD egyebkent cukorbeteg vagyok
9/9 anonim válasza:
Gyógyászati segédeszköz boltban. Nyár van, akár dolgozhatsz is ott, ha épp van részmunkaidős állás vagy valami. Önkénteskedhetsz is, ahogy az egyik előző írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!