Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ismerkedni?
Még soha nem volt barátnőm, nem csókolóztam még és még szűz vagyok.
Félénk tipus vagyok, nem járok bulizni, se discoba. Nem cigizem és nem is iszom. Nem igazán vannak barátaim, otthon ülő tipus vagyok. A suliban nagyon kevés lány van.
Neten is próbáltam ismerledni, de vagy nem írnak vissza, vagy pár sor után abbamarad a kommunikáció.
Csóró vagyok, tán baj?
Szóval hogyan kell ismerkedni?
19/f
Itt írj rá random lányokra, hátha :)
(rám ne, fiú vagyok :D)
a legalapvetőbb, hogy kontextust teremtesz. tehát kell egy hobbi vagy munka vagy akármi, ami társas.
a legrosszabb ami tehetsz, hogy itt vagy akárhol a neten próbálkozol.
Tudom mire gondolsz, én is félek az ilyen reakcióktól..
Ezért próbálkozz esetleg gykn, vagy próbáld növelni az önbizalmad és úgy szólitsd meg a villamoson :)
Szerintem akárhogy szólítanék megy egy csajt, akkor is megdöbbenne és hülyének nézne.
Tudod jól, ha ismerkedésre használsz egy kérdést, kitörlik.
Tudom hogy törlik, ezért ahogy az első válaszban is írtam, csak úgy írj privátot annak aki szimpatikus (és persze lány), aztán hátha lesz belőle valami :)
#8-as, nem elég szépfiunak lenni, legyel magabiztos, hatarozott es csak lazan ismerkedj, nem fognak megenni :D
szedd ossze magad es szolits le egy lanyt aki neked szimpatikus, de ne egy 10/10-est mert az necces lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!