Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Másnak is bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Másnak is bejönnek az emós fiúk (persze kevesebb sminkkel) vagy csak én vagyok ennyire rákattanva? Meg ha valakinek világító kék szemei vannak (az gyönyörű)

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon bejönnek az emós srácok és én is szivesen néznék ki úgy ,csakhát a szüleim... Na ja és például aki olyan mint régen Pete Wentz csak kicsit magasabb talán.Meg a világos,virító gyönyörű kék szem...Hű hát ha látom hogy valamelyik fiúnak ilyen szemei vannak elolvadok.Ez normális vagy,fura ha egyszrűen nem igazán jönnek be a "normális"(nah ... persze...)srácok???

12/L

2015. aug. 21. 23:52
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Ne haragudj...de miért szégyeníted meg az IGAZI emókat? Ne azért akarj a szubkultúra tagja lenni, mert bejönnek az emó srácok...az ilyeneket hívják pózernak...lassan 2 éve emó vagyok, és nem azért mert tetszik Pete Wentz :/

A szüleidnek meg jobban vázold fel a helyzetet az emókról, mert a média gyakran állít be minket negatív példaként, a fiatalabb korosztálynak...

2016. nov. 5. 15:28
 22/23 Kamurachii válasza:

Már bocsi, de EMO-nak lenni nem egy öltözködésből áll... 12/14 évesen nincs jobb dolgotok mint a pasikat kergetni. Tisztában vagytok egyáltalán ennek a kultúrának a jelentésével?

"A szüleim nem engedik"... ez egy stílus, nem kiskutya amit engedni kell.... ennyi. Az ilyen okosakkal meg csak szólók az EMOS(S!!!!!!!!!!) (hihetettlen..) srácok nem fognak szóba állni....

Inkább menjetek és tanuljatok... hogy teljes értékű társadalmi tagok lehessetek életetek késöbbi szakaszán... -.- (bár látom ez nehéz lesz...)

2018. júl. 7. 14:02
 23/23 Emos vagyok 2.0 válasza:
Szia! Én emos vagyok és ugyan a sok mindenkinek nem teszik ,de nekem nem számít . Így érzen magam teljesnek . És én is nagyon oda vagyok az emos fiúktól ,nem számít milyen emo csak a gondolkodása legyen olyan mint az enyém . Kár ,hogy ilyenekről csak álmodozhatok :(((
2019. jan. 12. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!