Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Másnak is bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Másnak is bejönnek az emós fiúk (persze kevesebb sminkkel) vagy csak én vagyok ennyire rákattanva? Meg ha valakinek világító kék szemei vannak (az gyönyörű)

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon bejönnek az emós srácok és én is szivesen néznék ki úgy ,csakhát a szüleim... Na ja és például aki olyan mint régen Pete Wentz csak kicsit magasabb talán.Meg a világos,virító gyönyörű kék szem...Hű hát ha látom hogy valamelyik fiúnak ilyen szemei vannak elolvadok.Ez normális vagy,fura ha egyszrűen nem igazán jönnek be a "normális"(nah ... persze...)srácok???

12/L

2015. aug. 21. 23:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

3-as voltam, azóta nem láttam egy emost se sehol :'D

ennyi volt a szerencsém :c

2015. aug. 26. 00:27
 12/23 A kérdező kommentje:
én életemben nem láttam még csak képeken :(
2015. aug. 26. 13:21
 13/23 A kérdező kommentje:
ritka szerencse.Mondják sokan az EMOkra hogy "veszélyeztetett faj" ami jelen esetben igaz lenne ha állatok lennénk XD
2015. aug. 26. 13:22
 14/23 anonim ***** válasza:

Emo srác? Bárhol, bármikor. Kevés sminkkel, nem szétlőtt arccal persze. Ha egyet is meglátok szinte szívrohamot kapok. Egyszerűen naon jól áll nekik a fekete meg a csőnaci.

A mostani "swag" girnyók bénák. Persze mindenkinek más jön be. A lényeg h ne aggódj, nem vagy "fura".

Amugy elöször nekem se engedték at emo külsőt, de néhány nap bőgés, nem beszélés és megtörtek.

12/emigirl

2015. aug. 26. 19:45
 15/23 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek, igaz hogy én is emo vagyok. ja és nEM EMOS HANEM EMO JEGYEZZÉTEK MÁR MEG 14emogirl
2015. aug. 30. 15:14
 16/23 A kérdező kommentje:
Bocs tudom csak gyorsan gépeltem és közben még TV t is néztem... :/
2015. aug. 30. 15:22
 17/23 anonim ***** válasza:

nekem a rocker fiúk is bejönnek, én lelkileg vagyok rocker

az én szüleim se engedik hogy rockeresen öltözzek

2015. szept. 6. 05:03
 18/23 anonim válasza:
12 éves korban normális, az lehet a fura inkább, hogy nekem 19 évesen is tetszenek. :)
2015. szept. 24. 22:18
 19/23 A kérdező kommentje:

Nem fura :)

[link]

2015. szept. 25. 21:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszenek az emós fiúk főleg ha gyönyörű szép kék szeme van az a gyenge pontom, de sajnos eddig eggyel sem találkoztam pedig pont az ideálom. 13/L
2016. aug. 10. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!