Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 16 éves vagyok és dagadt....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és dagadt. Esély barátnőre?

Figyelt kérdés
170cm és 100kg. Gépfüggő vagyok, nem szeretek bulizni. Van esély hogy lesz barátnőm?

2015. aug. 19. 23:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem is kell elképzelned az életed nulla játékkal. Miért kéne? Nem csak a két véglet létezik, hogy vagy napi 20 órát kockulsz, vagy pedig a gép felé sem nézel. A lényeg a helyes időbeosztás.

Bulizni sem kell szeretned, nem mindenkinek jelent az szórakozást, ha félrészegen tombol valami teljesen mindegy, milyen zenére.

Egyszerűen annyi a lényeg, hogy mást is kell csinálnod a gépezés mellett. Nem kell feltétlenül egyből kondibérletet váltanod, pusztán annyi a lényeg, hogy ne csak egész nap ülj.

Keress valami elfoglaltságot, ami érdekel, leköt. Ha most erre azt mondod, hogy semmi más, csak a játékok, akkor igazából magadnak is hazudtál.

Esélyed meg persze, hogy van, csak tudod, ha a lány azt látja, hogy ápolt vagy, és figyelmes, akkor az hatalmas nagy plusz pont nála. De ha azt látja, hogy neked még a csajnál is fontosabb a játék, akkor felejtsd el.

2015. aug. 20. 03:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy esélytelen. Nem mindenkinek a fogpiszkálók tetszenek.:)
2015. aug. 20. 10:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok tippeket adni hogy hol keressek szingli lányokat neten? :D
2015. aug. 22. 01:59
 14/17 anonim ***** válasza:

facebook?? biztos van olyan ismerősöd aki tetszik :) írj rá persze ne azzal kezdd h "szia, tetszel, járunk?" :D

szerintem kicsit fogyhatnál, ahogy ismerem a női ismerősömet, nem szeretik a dagadtakat.. am nyugi én is az vagyok, 180 cm és kb 85 kiló és kocka szóval a 85 kilónak a többsége háj, nem pedig izom :D de teszek ellene, normálisan kajálok viszont a kockulást soha nem fogom abba hagyni. van akinek a makett készítés a hobbija.. nekem ez :D ez van :D

a lényeg h élj társasági életet, ne csak a gép előtt ülj, de minimum facebookon tartsd az ismerőseiddel a kapcsolatot.

21 éves vagyok, szűz és hidd el nem azért mert kocka vagyok. hanem azért mert b aszottul nem beszélek lányokkal. persze oka is van, volt egy kis incidensem 1 éve, most nem foglalkozom ilyesmivel :)

sok sikert és ne görcsölj rá, ne az legyen az elsődleges célod h a lány járjon veled vagy h lefeküdjetek. ismerd meg előbb aztán ráértek összemelegedni :)

2015. aug. 22. 05:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Na hát eddig úgy látom, nem kaptál egyértelmű választ.

Én is voltam dagadt, most is van rajtam valamennyi felesleg, de emellett eléggé ki is gyúrtam magam. Tudod mit? Nem számít sokat. Én 178 vagyok és 89kg, annak idején 96kg voltam, de teljesen más felépítésű.

Ami viszont tényleg számít, az a gépfüggőséged. Én is szoktam néha kockulni, de azzal sehova nem jutsz. Nem fogsz vele pénzt keresni, nem fogsz vele nőt találni, csak valami csoda folytán. Nem kell végletekben gondolkoznod, nem kell teljesen leszállni a gépről, csak le kell csökkenteni a mennyiséget, és mellette társasági életet is kell élned. Nem ártana sportolni, valami olyat, ami tetszik. A kondi nem a legjobb, mert oda vagy elmész vagy nem, ha elmész valami egyesületbe, valamivel könnyebb lesz rávenned magad, hogy ma ne a gép előtt ülj estig, hanem sportolj 1-2 órát aztán menj haza gépezni. Egyébként hidd el, jobban is esik leülni a gép elé a kényelmes székedbe egy üdítővel miután megdolgoztattad a tested.

Lányokat szerezni nem olyan nehéz, csak az ember fél. Legyél stílusos - értem itt: mosd a hajad, legyenek jó ruháid (sajnos ebben a mai világban az sem árt, ha márkás), legyél mindig ápolt. Ha ez megvan, már csak egy kis társasági életet kell élned. Győzd le a gátlásaid.

Mellesleg a számítógépes játékokról nem sok lánnyal lehet beszélgetni, épp ezért kellene valami mást is csinálni, amiről beszélhetsz és érdekel.

Interneten nagyon könnyű ismerkedni. Komolyan. Nekem már innen a GYK-ről is van lány, akivel sokat beszélgetek és nemsokára találkozunk is. Az önbizalmad is növeli, ha legalább a neten szóba tudsz elegyedni lányokkal. Hajrá! 18/f

2015. aug. 22. 12:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is kövér voltam 4-8. osztályig 55 kg vagyok :D

Vagyis 4. osztályban 55 voltam és most is csak annyi különbséggel hohy nőttem és tornáztam pl.: a foci (én focizással fogytam le) naponta km -eket futottam és 8. osztályban én voltam az egyik legjobb futó ahoz képest hogy azelőtt a 100 m megválasztott. 14/ f

2015. aug. 22. 17:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. :D megpróbálok valamit tenni
2015. aug. 22. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!