Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan 15-20 éves srác aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 15-20 éves srác aki már ennyi évesen is az igazit keresi és akár leélné az életét egyetlen nő mellett?

Figyelt kérdés
Tudom h egy kapcsolat nagyon sok minden miatt tönkre mehet, attól függetlenül èn arra vágyom h megtaláljam az igazit ès leèljem vele az èletem. A vègletekig ki tudok tartani valaki mellett őszintèn ès hűen szeretni. Ès olyan párt szeretnèk aki szintèn így gondolkodik, aki pl. Azèrt nem hagyna el mert èn vagyok neki az első ès mással is ki akarja próbálni. Lehet h 17 vagyok, de komoly kapcsolatra vágyom, nem futó kalandokra. Vannak olyan fiúk akik hasonlóan gondolkoznak mint èn?
2015. aug. 14. 00:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is így gondolkozom,persze ha olyan lányt találok akivel nagyon szeressük egymást,de ezt én nem tudom hogy menne mivel nem volt még párkapcsolatom :/ 18f
2015. aug. 14. 02:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen, csak az a szépséghibája a dolognak, hogy mivel ez már egy életre szól, egy cseppet magasak az elvárásaim, aztán így nem könnyű lányt találni, de kitartok :D

20/F

2015. aug. 14. 08:16
 13/16 anonim válasza:

hát én 15 vagyok és detto ezt érzem... belül.

de tudom hogy előtte meg kell próbálni sok lánnyal összejönni ahhoz hogy majd a későbbiekben tudjál mérlegelni és ne az legyen hogy rájössz: ''Igazából nem is szeretem'' és csalódás legyen az egész...

Ne keressétek még ilyen fiatalon a nagy Ő-t (legalábbis szerintem) mert akit annak gondoltok nem biztos hogy le tudnátok vele élni az életetek és lesz nála ''jobb'' is :)

2015. aug. 14. 14:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nem, majd egy 25-30 körül esetleg, addig hajtom csajokat.
2015. aug. 16. 02:36
 15/16 anonim ***** válasza:
#13 Az a baj hogy van egy szint amikor már átvetődnél egy lézerhálón a szerelemért,és ez sok fiúnál előfordúl 15/F
2015. aug. 16. 02:41
 16/16 ImIckeY13 válasza:
Én is az igazira várok. F/17
2015. aug. 17. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!