Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy minden srác aki mellett elmegyek megbamul, de egyik sem jon oda hozzam? 15/l
En is ugyan igy vahyok ezzel..
Mindig mindenki megbamul es nem ertem miert...
Szerintem nem mernek vahy nem tudom..de az csak jot jelent, ha megbulnak :)
Muszáj?
Én is megnézek naponta több lányt, és odamegyek mindhez? Nem. Ez csak megnézés. Te csak egy vagy a sok lány közül, akit megbámulnak.
Nem egyedi az eseted...
Engem is meg szoktak bamulni. Multkoz egy pasi majdnem kiesett mar a kocsi ablakan annyira bamult.
Ha látok egy szép lányt, akkor általában szemezek vele... De az utca, meg a pláza nem a legjobb hely hogy leszólítsak egy lányt... nem is tudom... szerintem bunkóság/illetlen dolog.
Meg hát sokan attól is félünk hogy elhajtanak mert pl. megijednek a szituációtól :D amúgy nyugodtan kérdezz privátban, ha valamire még kíváncsi vagy :) 15/F
Mert a leszólításhoz már túl nagy bátorság kell.
16/f
Szerintem azért mert 13-16 éves kor között egy leszólításhoz elég nagy bátorság kell. Főleg utcán. :)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!