A lányok a tömegközlekedési eszközökön, ha van szabad hely, egy srác mellett de arrébb egy lány mellett is van szabad hely akkor miért inkább a lány mellé űl?
Nem mindegyik lány ül lány mellé.
Lehet hogy egyszerűen nem jön be nekik a fiú,vagy szimpatikusabbnak tűnik a lány :D
rendszeresen buszozok de ilyet még sosem tapasztaltam
20/F
Én inkább ülök lány mellé, állok be ahhoz a pénztárhoz ahol nő van, hivatalban ha férfi ügyintézőhöz kerülök, akkor mondom, hogy inkább megvárnék egy női ügyintézőt.
Stb...
Nem félelemről van szó, részemről inkább bizalmatlanság, sokszor undor.
Ez nem félelem, hanem szimpátia. Általában én velem körülbelül egy korú lány mellé ülök. Ha nincs ilyen vagy nem szimpatikus akkor velem egykorú srác, vagy középkorú férfi mellé.
Idősebb nő mellé nem szívesen, mert nem vagyok híve a buszon kezdeményezett beszélgetéseknek.
Bár lehet, hogy ez az oka, hogy általában fiatal lányt választok, szinte 0%, hogy megpróbál beszélgetést kezdeményezni.
"egy fiú könnyen úgy értelmezheti, hogy bejön nekem vagy nyomulok vagy ilyesmi."
ettől? már ne haragudj, de azért ez elég nevetséges lenne
hú leült mellém egy csaj, biztos bejövök neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!