A lányok a tömegközlekedési eszközökön, ha van szabad hely, egy srác mellett de arrébb egy lány mellett is van szabad hely akkor miért inkább a lány mellé űl?
Nálad csak az a normális aki melléd huppan le és rögtön társalgást kezdeményez?
Nem értem miért nem tudod felfogni, hogy nem félelem kérdése, hanem a kellemetlen helyzeteket akarjuk kiszűrni. Én úgy szeretek utazni, hogy a fülemben van a füles és bámulok ki az ablakon, s mint ahogy már leírtam kerülöm az esetleges beszélgetéseket.
Az megint más amikor késik a vonat és ottragadsz pár emberrel. Szidtam már a közlekedést lánnyal és fiúval is, volt hogy olvastam a buszra várva és megszólított a mellettem ülő srác, mert neki is az egyik kedvenc könyve volt amit a kezemben tartottam. De ezek a helyzetek mások, mert elsősorban egy kellemetlen helyzet jobbá tétele a cél és nem csak az üres csevegés, ami lehet, hogy az egyik félnek kellemetlen.
most lehet rosszul értelmezem, de szerinted a férfiak 99a%-a pózer, túlkompenzálós macsó?
akkor itt nem velünk van a baj...
Én nem ez alapján szoktam választani. Ha van egy kövérebb lány, és egy vékonyabb fiú, akkor a fiút választom, mert jobban elférünk. Mindig igyekszem fiatal mellé ülni, mert sajnos a járat, amin utazom heti 2x 3 órát, tele van igénytelen öregemberekkel. A beszélgetéssel nincs bajom, bár való igaz, hogy többször elegyedtem beszédbe már fiúkkal, mint lányokkal. Amúgy tényleg nem vagyok finnyás, egyetlen dolog van, amit utálok, ha büdös az illető.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!