Szentendre jó hely?
Figyelt kérdés
Szentendre élhető,jó hely? Jó ott lakni,illetve élni,jó a megélhetőség? Én úgy tudom jó,mert közel van Pest :) Tiszta? Kedvesek az emberek? Közbiztonság jó? Van ott élet? Úgymond nem "kihalt" város? Megéri ott lakni?2013. szept. 17. 14:47
2/7 A kérdező kommentje:
Értem :))
2013. szept. 18. 13:12
3/7 anonim válasza:
nagggyon, nagggyon klassz hely, hévvel könnyen be lehet jutni Budapestre, a város gyönyörű, kisgyerekeknek ideális, van egy csomó iskola, zeneiskola, patakpart. A városban este óriási élet van, főleg nyáron, zene meg minden. Csak ajánlani tudom. :D
4/7 anonim válasza:
Én egyszer ott nyaraltam szerinten szuper
bár attól függ melyik része
5/7 anonim válasza:
mint helyi nem nagyon ajánlom :D 40 perc hévvel, ahhoz képest h tök közel van pest. a legtöbb ember pedig irdatlan korrupt
6/7 anonim válasza:
Na ezzel a "kisgyerekeseknek ideális"-sal vitatkoznék...
Itt lakni nem olyan jó... Azokon az utakon, amik nem a turisták által bejárt részek, ott félig leszakadt csatornafedelek, nem akadálymentesített bazi magas járdaszegélyek, kiálló farönkök "tarkítják" az utcákat...
Babakocsival egy rémálom eljutni A-ból B-be... :(
7/7 anonim válasza:
Nagyon jo.kozel van pest,ott lakik a Férjem tesoja😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!