Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Szóval a fiú (16) aki nekem (15)tetszik rám-rám néz és van mikor elmosolyodik, de nem igazán beszélünk. Van mikor beszéd közben rámnéz és elmosolyodik vagy mikor befelyez valamit. Olyan cuki...de nem tudom, tetszhetek neki?2015. aug. 12. 22:33
1/8 anonim válasza:
Próbálkozz meg :) lehet tetszel neki, menny oda hozzá, vagy írj rá neten és beszélgessetek. Ne félj, lehet bejössz neki, ha rád mosolyodik. Amúgy visszahúzódóbb vagy félénkebb a fiú?
2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem félénk..
2015. aug. 12. 22:50
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem is beszéltünk csak pár szót de nekem szimpatikus és nem az a jaj de menő fiú, de azért mindenkivel haverkodik meg viccelődik és ilyenkor van mikor rám néz, elmosolyodik
2015. aug. 12. 22:57
5/8 anonim válasza:
Értem, akkor úgy gondolom hogy bejössz neki, de mivel nem ismer így semmi komolyabbat nem gondol és tervez veled (elméletileg). Ismerkedj meg vele, és ha megismer és jól ellesz a társaságodban akkor szerencsés lehet a dolog :)
6/8 anonim válasza:
Miért lenne jó, ha félénk lenne? A nyámnyilákkal csak a baj van.
7/8 anonim válasza:
(bocs, de befejez*)
gondolom azért írta, hogy "az a baj, hogy nem félénk", mert akkor már odament volna hozzá, ha akarna valamit
de egyébként mi ez, hogy cuki? :D
8/8 A kérdező kommentje:
Hát, hogy olyan cuki mikor mosolyog:))
2015. aug. 13. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!