Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszem neki? Többi lenn.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Többi lenn.

Figyelt kérdés
Szóval a fiú (16) aki nekem (15)tetszik rám-rám néz és van mikor elmosolyodik, de nem igazán beszélünk. Van mikor beszéd közben rámnéz és elmosolyodik vagy mikor befelyez valamit. Olyan cuki...de nem tudom, tetszhetek neki?

2015. aug. 12. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbálkozz meg :) lehet tetszel neki, menny oda hozzá, vagy írj rá neten és beszélgessetek. Ne félj, lehet bejössz neki, ha rád mosolyodik. Amúgy visszahúzódóbb vagy félénkebb a fiú?
2015. aug. 12. 22:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem félénk..
2015. aug. 12. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Értem, és jól ismer téged?
2015. aug. 12. 22:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem is beszéltünk csak pár szót de nekem szimpatikus és nem az a jaj de menő fiú, de azért mindenkivel haverkodik meg viccelődik és ilyenkor van mikor rám néz, elmosolyodik
2015. aug. 12. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Értem, akkor úgy gondolom hogy bejössz neki, de mivel nem ismer így semmi komolyabbat nem gondol és tervez veled (elméletileg). Ismerkedj meg vele, és ha megismer és jól ellesz a társaságodban akkor szerencsés lehet a dolog :)
2015. aug. 12. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne jó, ha félénk lenne? A nyámnyilákkal csak a baj van.
2015. aug. 13. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:

(bocs, de befejez*)

gondolom azért írta, hogy "az a baj, hogy nem félénk", mert akkor már odament volna hozzá, ha akarna valamit

de egyébként mi ez, hogy cuki? :D

2015. aug. 13. 20:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát, hogy olyan cuki mikor mosolyog:))
2015. aug. 13. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!