Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú a csoportunkban (tánc) aki tetszik nekem és próbálok úgy tenni mintha nem, mert elég sok barátnője volt már. Ő viszont mikor nemtudom táncol és befejezi rámnéz meg úgy mikor beszél akkor is szokott, bár nem vagyok csinos szerintem...de nem merek rákérdezni arra, hogy most mi van.. Lehet csak érdekli miért nem epekedek utána?2015. aug. 10. 21:21
1/4 anonim válasza:
Ha csak nem full beképzelt, akkor nem lehet.
2/4 Kristabell válasza:
Bizonyára,ha észrevetted,hogy rád néz és tényleg rád néz,nyilván ő is észrevette,hogy nézed őt:) Lehet ez egyszerű kíváncsiság is,hogy miért nézed őt és próbál megfejteni,vagy lehet a szemkontaktus keresése is.Figyeld a testbeszédét,ne csak a tekintetét,ha van rá lehetőség,hogy ránézz tánc közben,figyeld,hogy reagál,ha összeakad a szemetek.Esetleg meghökken-e,elpirul-e,vagy utána lendületesebben táncol,mint az előtt,hogy neked imponáljon.Nem véletlenül mondják,hogy a tánccal kifejezhetjük a pillanatnyi érzelmeinket:)Ha valóban sok barátnője volt,megeshet,hogy el van szállva magától és tőled várja a kezdeményezést,amit viszont neked nem szabad megadnod neki!Kínozd egy kicsit,légy dögös és nőies,de ne vidd túlzásba,ne légy közönséges!!A kisugárzásod legyen önbizalomteljes,bármennyire is nehéz ez.Ha ezek után még sokáig nem lép,próbálkozz meg a kezdeményezéssel,azonban,ha nem pozitívan reagál,ne foglalkozz vele,túl nagy a büszkesége ahhoz,hogy normális kapcsolatot létesítsen:)
3/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem beképzelt én úgy vettem észre :) köszi a válaszokat:)
2015. aug. 10. 21:30
4/4 Kristabell válasza:
Igazán nincs mit,aztán én drukkolok:)Ha tényleg nem beképzelt a srác,akkor egy kis kínzás után tényleg mehet a kezdeményezés,persze egy laza beszélgetéssel,ne kínáld magad tálcán,csak add jelét,hogy szimpatikus,ha te is az vagy neki,nem fog sokáig várni a további kezdeményezéssel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!