Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt velem?

Figyelt kérdés

Ha beszélek egy sráccal mindig jól elvagyunk.1-2 nap múlva pedig leráznak.Nem tudom hogy mi a baj velem.Lehet hogy nyomulok,vagy bunkó vagyok.:(

Valaki segítsen!Pls.

13/L

2015. aug. 11. 11:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem akarlak lelombozni,de pont azok a 13 evesek a legeretlenebbek altalaban,akik ennek az ellenkezojet hangoztatjak.

Egyebkent,a nyomulast sok fiu nem szereti. Az exem mondta meg regebben,hogy ha anno en kezdemenyeztem volna,akkor nem erdekeltem volna komolyabban... A legtobb fiu baratom is ezen az allasponton van.

A gorcsos pasizast sem ertem. Miert kell neked 13 evesen minden aron valaki?

2015. aug. 11. 12:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Miért te mennyi idősen kezted??
2015. aug. 11. 13:02
 13/19 anonim ***** válasza:
#12 gáz vagy 13 éves no pasi? Hagyjuk már , én 7 évesen már komoly voltam és akkor is volt barátnőm és nem csak puszi meg kézenfogás... (Szarkazmus alert)
2015. aug. 11. 13:17
 14/19 A kérdező kommentje:
Ezt most miért kell csinálni?????
2015. aug. 11. 13:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Where is your motherr???
2015. aug. 11. 14:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Itthon:D
2015. aug. 12. 11:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Kevés az infó :/de ha írsz akkor lehet hogy segíthetek megmondani :))
2015. aug. 14. 22:23
 18/19 anonim válasza:
szerintem szrez egy fiu baratot aki megert es akire barmikor szamithatsz es akk majd nem fogsz annyira vagyni arra hogy pasid legyen persze o nem fog megcsokolni meg nem foksz vele az uton kezenfogva jarni :) en is veled egyidos vagyok es tudom h min mehetsz keresztul es nekem is segitett Huni igy hivjak a legjobb baratomat es bar nem szeret es en sem ot de olyan mintha a pasim lenne csak felig :) es szerintem ez meg is teszi meg a mi korunkban nem kell h mar most pasink legyen hisz ugyis csak 18 eves kortol lehet hazasodni :,D ugyhogy meg raerunk ;) de att majd szerintem ha nagyon akarsz parkapcsolatot akk bisztos fogsz kapni valakit :)
2015. aug. 14. 23:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Énis ugyanugy vagyok mint te , 13 éves vagyok velem is ez van .. egyszerűen sok pasinak nem elég egy csaj , netán nem akar tőled kapcsoltatot és ugyvan vele hogy akkor minek beszélgessen veled , ha más tetszik neki vagy barátnője .. lehetséges?
2015. aug. 25. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!