Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit csináljak ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak ha a barátnőm többet van a barátaival mint velem?

Figyelt kérdés
Van egy nem is olyan régi baráti köre és állandóan velük van és ezért hanyagol engem. Ha én is ott vagyok akkor hozzám se szól. Próbáltam vele megbeszélni, de semmi haszna nem volt.

2015. jún. 27. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj el csajozni :)

A barátnőd mrg sz@#d le, ha ő is sz@#ik rád..

2015. jún. 27. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy neked ez igy nem elég, ha ennyire leszar akkor inkább hagyjátok.
2015. jún. 27. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Tedd féltékennyé
2015. jún. 27. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:

-Hagyd had menjen a barátaival is ha akar.

-Bízz meg benne.

-Nem kell jóban lenned sem a barátaival, sem a szüleivel nem velük fogsz együtt élni.

Azért persze ha állandóan elcsámborog cimborázni küld el a búsba, vagy fogd fel szexkapcsolatnak ha úgy jó neked.

2015. jún. 27. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!