Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiúk! Milyen lányok jönnek be nektek? (Külső, belső) Szeretnétek ennyi időssen kapcsolatot egy olyan lánnyal akibe szerelmesek vagytok és ez kölcsönös?
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 21:48
11/17 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy a külsőségekből elég megütni egy minimális szintet, de belül legyen minden rendben vele. Ellenben ha külsőleg minden oké, de belsőleg nulla, akkor esélytelen a kapcsolat. 16/F
12/17 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm szépen mindenkinek!!!!! :)
2015. aug. 10. 11:29
13/17 anonim válasza:
Tudom a kérdés rám nem vonatkozik mert lány vagyok viszont magas vagyok sem csontos sem duci nagyjábol inteligens a hajam hátközépig ér de vicceken is könnyen meg tudok sértődni .. nincs sok humorérzékem?
Lehet nekem is fium?
12 vagyok
14/17 Piert válasza:
Külsőre olyan aki nem teszi ki mindenét, belsőre meg... Hát legyen meg mindkét veséje, meg a mája is.
15/17 A kérdező kommentje:
Nyugi meg van mindenem :D
2015. aug. 10. 22:49
16/17 anonim válasza:
A külső csak egy kicsit tesz hozzá a dologhoz, inkább a belső èrtèkek számítanak nálam! :D Ès igen! Èn vágyom egy ilyen kapcsolatra! ;) 14/F
17/17 A kérdező kommentje:
Oks
kÖszi!!!!!!! :)
2015. aug. 12. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!