Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Keresztény/Keresztyén...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Keresztény/Keresztyén gondolkodású lányok! Nektek milyen fiú tetszene igazán?

Figyelt kérdés

A feljebben olvashatóakból adódóan ez egy nagyon kevés személyt foglalkoztató kérdés, mi szerint kevés kortársunk halotta meg Urunk szavát, főleg ilyen fiatalon. És e mellet egy oldalról nézve elég kínos egy téma ez sokunk számára,a mi Urunk tanításainak tudatában.

Őszíntén kiváncsi vagyok a válaszaitokra melyek talán hasznos tapasztalatá válnak életem során. Ezen felül megkérném szabadon használni a válaszolófalat az ebbe a témába illő kérdések feltevésére és az esetlegesen idetévedő férvi hasonló gondolkodású kortársak csatlakozását is örömmel támogatom.

Üdvözlettel Csenkey Ferenc

2015. aug. 7. 03:01
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Te nem Isten szabályait tartod meg, hanem a katolikus egyház által rád kényszerített béklyókat hordod önként. A kettő nem ugyan az.
2015. aug. 7. 13:27
 12/40 A kérdező kommentje:
Én református vagyok,kinek az Urába vetett hite és szeretete a legfontosabb dolga e világon.
2015. aug. 7. 13:32
 13/40 anonim ***** válasza:
Felőlem.. És Jézus mikor mondott olyat, hogy házasságon kívül semmi szex? Ha két ember igazán szereti egymást, mért kell egy gyűrű ahhoz, hogy egyek legyenek?
2015. aug. 7. 14:00
 14/40 A kérdező kommentje:
Mert a házaságal megerősítik az egymásba vetett hitüket és áldást kapnak az Úrtól. E melleg a paráznaság már a zsidóknál is bűn volt,mi szerint benne van a tízparancsolatban is.
2015. aug. 7. 14:25
 15/40 A kérdező kommentje:
*E mellett
2015. aug. 7. 17:23
 16/40 anonim válasza:
58%
Én úgy gondolom , hogy az Úr nem szeretné , hogy szomorúak legyünk ezen a világon mert szeret minket. Így ha az ölembe pottyant egy lehetőséget én nem utasítom vissza.
2015. aug. 7. 17:27
 17/40 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled.
2015. aug. 7. 17:35
 18/40 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom, a házasságon kívüli - nem alkalmi - hanem párkapcsolati szex miért lenne paráznaság. A zsidókat venni példának, különösen jó ötlet, annyi mindenben felettünk állnak. (Pl. Jézust is megölették)
2015. aug. 7. 19:15
 19/40 anonim válasza:
a testi kapcsolat, a szex egy természetes dolog két ember között, akik szeretik egymást. ha már jó ideje vagy együtt a szerelmeddel és olyan helyzetbe kerültök, minden emberben megmozdul valami, egy érzés, ami azt sugallja, örömet szeretnél okozni a társadnak szexuális úton is. tehát szerintem ez egyáltalán nem bűn, ha szeretnétek a pároddal egymásnak ilyen módon is örömet okozni. ezzel csak erősítenétek a kapcsolatotokat.
2015. aug. 8. 10:54
 20/40 anonim ***** válasza:
#19 exactly my thoughts
2015. aug. 14. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!