Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas lányok is tetszhetnek a fiúknak?
Figyelt kérdés
Azzal már tisztában vagyok hogy az alacsony lányok nagyobb előnyben vannak mert cukik.De én mit kezdjek a 180 cm magasságommal?Van olyan akinek ez tetszik vagy akit nem zavar?
17/L
2015. aug. 7. 01:26
1/9 anonim válasza:
Van!
Jelen!Nem tud zavarni ha tud nő lenni sőt oké hogy az alacsony cuki de magas lányok általában határozott női alakot tudnak ,,alakítani'' ami nekem speciel a kedvencem.
17/f
2/9 anonim válasza:
A magas lányok is ugyanúgy tetszenek a fiúknak emiatt kár aggódnod :))
3/9 anonim válasza:
Nem vagy tisztában teljesen vele, mert az alacsony lányokat azért szeretjük jobban mert nem kell letérdelniük. Egyebkent meg a nalád magasabb srácokat nem fogja zavarni.
4/9 anonim válasza:
Nem zavar ha egy lány magas. 180 cm vagyok én is, így a magas lányok általában kb velem egy magasak.
19/F
5/9 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszenek a magas lányok :)
6/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez bárkinek is baj. Én a barátomnál kb fejjel magasabb vagyok, és neki semmi baja nincs vele (másoknak van, de ha bárki piszkál emiatt akkor ne érdekeljen :) ).
7/9 páwwwa válasza:
Huh egy magas lány o.O
Szerintem az alacsony fiúhoz alacsony lany kell,es ugyanez forditva is
Én 193 cm vagyok,kellesz! (o.o )
8/9 NoNameGirls:) válasza:
Szerintem nem vagy hátrányban:) Tök sok helyes colos izmos pasi van. De semmi féle képpen se gyere össze nálad alacsonyabb fiúval mert az brutál gáz:D
14/L
9/9 anonim válasza:
A magas lányok is tetszhetnek a fiúknak. És ha nem csak felfelé néznek, találnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!