Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Többi lent
sok olyan 'divatot nem követő' ember van, aki egyedül érzi magát. ha rátalálsz egy ilyenre, biztos bejössz majd neki. és néha nem kell magától értetődönek venni azt, hogy bárkinél bevágodunk, pl. nálam próbálkozhat a legnormálisabb ember is, aki szép, ügyes, okos lehet a maga módján, lehet nem fogok könnyen meghatódni.
emiatt talán nem kell csalódottnak lenni, szerintem.
bár nem ismerhetem a lelki világod ennyiből, de mi akadályoz meg abban, hogy boldog legyél? Sok ember jól érzi magát barátnő nélkül, szerintem, aki valaki más dolog mellett leköti magát. Szerintem ha annyira szükséged van egy lányra, akkor biztos akadnia kell valakinek, talán ha túl komolyan veszed őket, azzal is elijesztheted.
legalábbis én nem szoktam ilyen gondokkal foglalkozni, hogy valakinek ne jönnék be, mert mindig magamat adom, mintha fontosabb lenne az, hogy nekem bejöjjön az illető! Ezáltal gondtalanabbnak érzem magam, bár én is nagyon nehezen találom a párom, máskor meg egy ideig úgy érzem, hogy sikerült, aztán csalódok, mégsem veszem magától értetödőnek a másiktól, hogy velem legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!