Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire baj, ha nem adom be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj, ha nem adom be könnyen a derekam? 18/L

Figyelt kérdés
Nem tudok elsőre megbízni valakiben,akármennyire rendesnek és normálisnak tűnik,de nem azért,hogy direkt szórakozzak vele vagy húzzam az agyát. Félek,hogy egyszer valaki inkább hagy a csudába
2015. aug. 5. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ.

Ha kis lépésekkel haladsz előre akkor azért azt sokan még elviselik de ha sokáig toporogsz vagy esetleg hátrálsz is, hát azt valóban nem sok ember tűri, jogosan.

2015. aug. 5. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én is ugyanabban a helyzetben vagyok sajnos csak 17 évesen :) remélem valaki elég türelmes lesz :D sok sikert neked is :)
2015. aug. 5. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megelőzd, hogy hagyjon, beszéld meg vele. Mikor már egy keveset beszélgettetek, hozd szóba a témát. Azt előre szögezd le, hogy nem azért mondod, mert gyors, csak szeretnéd az elején tisztázni, hogy te olyan típus vagy, aki szeret időzni és nem tud rögtön megbízni, ha szól egy-két hízelgőt. Ha olyan a srác, akkor megérti, ha nem, akkor meg lehet, hogy csak "arra" ment. Megértjük, ha ezt mondja egy lány, a kommunikáció a kulcs. Persze azért, ahogy az első írja, ne hátrálj, hanem előre tekintve, ahogy kellemes.
2015. aug. 5. 22:27
 4/7 anonim válasza:
57%
Egyáltalán nem baj, szerintem a legtöbb fiú/férfi számára a nehezen kaphatő nők sokkal vonzóbbak.
2015. aug. 5. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg függ attól hogy ez meddig tart nálad.

Mert ha éveket kell rád várni akkor szerintem nincs sok esély arra, hogy találsz olyat aki ezt kivárja.

2015. aug. 5. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj. Inkább ilyen legyél, mint az ellentéte.
2015. aug. 5. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyis jon majd olyan akinek beadod a derekad idobe. Meg ez egyebkent is relativ, most 1-2-3honap meg belefer,de fel egy evet nem biztos hogy varnek.
2015. aug. 6. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!