Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok olyan koncerteket, fesztiválokat, bármilyen nyári programot, ahol sok a fiatal, és könnyen lehet ismerkedni?
Nem ilyenre gondoltam, mint a Sziget, mert arra elmegy az összes pénzem, valamivel olcsóbbra inkább. 16-21 éves korosztállyal ismerkednék leginkább a nyáron, mert már egy ideje szingli vagyok.
Bármi olyan is jöhet, ami nem ilyen egyszeri program, hanem bármikor meglátogathatom (mint mondjuk egy állatkert), a lényeg, hogy legyenek az én korosztályomból.
koncerteken mindíg vannak, rap, rock és pop-on egyaránt. Hooligans koncerten Poroszlón még tavaly nyáron a lányok egymás nyakában ülve táncoltak és ki nem nézted volna belőlük hogy Hooligans fanok :D
Egyéb iránt egy strandon, ha nem vagy nyuszi és mersz leszólítani vad idegeneket ismerkedés céljából.
"szerintem igényes szórakozóhelyeken nem nehéz ismerkedni.bár tényleg fontos,hogy ne egy tróger kocsma legyen,ott normális társaságot nem találsz."
A fent megjelölt korosztály "tróger" kocsmákba jár, ahol nem 500 egy sör. Igazi igényes helyeken nincsenek diákok, mert nem tudják megfizetni (kivéve persze a szórakozóhelyek, na de azok hiába drágák, azon kívül mindenek, csak nem igényesek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!