Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális csajok?
Figyelt kérdés
És most a normális alatt azt értem, hogy nem pláza mániás, de azért néha szivesen elnéz a barátnőivel ilyen csajos programokra, ezenkivül még nem akar 16-20 évesen felnőttet játszani és mert komolytalan lenni. Például simán beleül egy gyerekjátékba ha úgy tartja kedve :D Vagy az ilyen lányok már elfogytak és csak komoly plza cicák maradtak? 19/f2015. aug. 1. 23:36
11/19 anonim válasza:
annyiszor fel lett már téve ehhez hasonló kérdés.. -.-" hallod annyi lány van ebben a ki*aszott országban..hidd el van a te igényednek való is -.-
12/19 anonim válasza:
oh az Agymanók olyan cuki :D
Az volt a legrosszabb mikor lebomlott a barátság sziget :(
13/19 anonim válasza:
Na megtalűltad kedves kérdező a hozzád illő lányt?? beszélgettek már össze jöttetek már? -.-
14/19 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as!
Nem.Igen.Nem.
Hát engem az őszinteség és család sziget jobban megviselt, mint a barátság, ott csak összeveszett kicsit a barátnőjével :D De persze sehol se könnyeztem, nem vagyok én lány! :D
2015. aug. 2. 00:23
15/19 anonim válasza:
oh az a mese nekem is tetszett :D valami zúzós metált azért rakhattak volna bele \m/
17/19 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok :D
De sokaknak nem tetszik, mert ők már "felnőttek"... nem
16L
18/19 anonim válasza:
kevés van nagyon , én pont kifogtam egyet 2 hónapja >< imádom ... 2 hónap alatt többet adott nekem eddig, míg akármelyik másik barátnőm, pedig még szex sem volt :) 18F :)
19/19 anonim válasza:
Szerintem sok normális lány jár fel ide,biztos vagyok benne,hogy te is találsz itt majd valakit köztük. Vagy esetleg már olyan sok jelentkeződ is akadt,hogy válogatni sem tudsz a normális lányok közül? Szóval találtál már valakit itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!