Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális csajok?
vannak :D de kevés ember viseli el a hülyeségei(m)ket ;)
17L
Egy csomó válasz jött, és én még aggódtam, köszi lányok :)
Haha lehet ez volt a probléma hogy nem játszótéren keresgéltem :)
Lehet h az orrod elott van csak te nem latod.
Egyebkent nem kell itelkezni az alapjan h egy lany sokat vasarol.
No meg en magam is szeretek vasarolni (nagyon is), meg se vagyok plaza kandur. Az a szomoru h ez mar sok embernek baj. Hat mar bocsanat h figyelek mit veszek fel. Emellet siman beulok egy gyerekfilmre a moziban. Meg is tortent amugy xD rengeteg gyerek meg annak kiseroi korulottem ulnek, en meg alone-kent ropogtatom a poppcornt. Ja meg apuval a media marketben mindig az X-boxnal jatszok mig o kinezi amit venni szeretne.
S hiszed vagy sem olvasok is! Elkepeszto nem?
Kedves 9-es!
Tényleg elképesztő :) ÉS meg kell hogy mondjam, egyáltalán nem zavar, ha egy lány figyl arra, hogy néz ki sőt, igenis járjon el, ha szeretne bármikor. De azért, szeretném, ha nem ott töltené majdnem minden szabad idejét, és nem csak ruhákról tudnánk beszélgetni. (jó mondjuk ebben szerepet játszik az, hogy nem nagyon tudnék mit szólni a témához :D)Mivel senki se hallja megsúgom hogy az Agymanók az idei év legjobb filmje :D Szóval teljesen megértem hogy beülsz a gyerekfilmekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!