Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be? A többi lent.
Figyelt kérdés
A mai világban, amint látom az osztályomban is az összes fiúnak azok a lányok jönnek be akik folyton káromkodnak, mutogatják magukat és feltűnősködnek, provokálják a srácokat...stb. És az a gáz, hogy ez imponál a fiúknál. De én nem vagyok ilyen. És nem tervezem. Vannak még normális fiúk?:D2015. júl. 28. 21:50
1/10 anonim válasza:
Nekem az egyáltalán nem jön be ;)
2/10 anonim válasza:
Fú én utálom ha egy lány káromkodik...
egyébként ez van ez a mai világ sok srácnak ez kell mert az ilyenek könnyen kaphatók és ezért van ez így de nekem jobban tetszenek a kulturált értelmes lányok és szerencsére nem vagyok egyedül de sajna kihaló félben vagyunk :(
3/10 A kérdező kommentje:
Na, akkor még vannak normális emberek is...:)
2015. júl. 28. 21:55
4/10 anonim válasza:
A volt barátnőm félig-meddig ilyen volt. Ő kezdeményezett én belementem, de nem jött be. Nem voltam szerelmes igazán, éppen az ehhez hasonló dolgai miatt. (azt nem tudom, miért mentem bele) Szóval nekem elég volt az ilyenekből, hidegen hagy, mit tesznek.
5/10 kérdező140 válasza:
persze hogy vannak kivételek mindig lesznek. 14/F
6/10 anonim válasza:
A káromkodós húdemenő fiúknak nyilván a hasonló csajok jönnek be. Normális fiúknak meg a normális lányok.
7/10 anonim válasza:
Nekem olyan kell, amilyen te vagy :)
Utálom a nagyképű lányokat :P
15 F
8/10 A kérdező kommentje:
07 de cuki vagy!!:DDDDD
2015. júl. 28. 22:16
10/10 anonim válasza:
Tipikus irritáló swagyolo, infantilis lányok... A normális fiúknak nem jön be ez a stílus :) 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!