Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves fiúk nektek milyen lányok jönnek be?
Nekem hosszú fenékig érő sötétbarna hajam van és barna szemem nektek ez tetszik ? Vagy mindenkinek csak a kékszem szőke haj kombó jön be , mert ugye a barna "tömeg szín "?
Egyébként én határozottabb stílusú vagyok de nektek jobban bejönnek a félénk lányok ? Egyébként 160 cm és 45 kg vagyok szerintetek ez túl sok ? Melyik jön be jobban a kis vagy a nagy mell? Én ugye 160 cm vagyok és a mellbosegem 83 cm szerintetek ez kicsi ?
Bocs h ennyi kérdést írtam de csak így tudtam leírni :d
Kérlek írjátok a válasz mellé a korotokat is .kokszii
"Nekem hosszú fenékig érő sötétbarna hajam van és barna szemem nektek ez tetszik?"
Igen
"Vagy mindenkinek csak a kékszem szőke haj kombó jön be , mert ugye a barna "tömeg szín"?"
Igazából nekem mindegy.
"Egyébként én határozottabb stílusú vagyok de nektek jobban bejönnek a félénk lányok?"
A kettő közötti... számomra.
" Egyébként 160 cm és 45 kg vagyok szerintetek ez túl sok?"
Nem. Jó az.
"Melyik jön be jobban a kis vagy a nagy mell?"
Közepes... :P
"Én ugye 160 cm vagyok és a mellbosegem 83 cm szerintetek ez kicsi?"
Fogalmam sincs... :D
17/F
Okéoké. Nem srác vagyok. Nem is a lányokat szeretem. Kíváncsiságból néztem meg a válaszokat, majd a kérdésed leírását.
Könyörgöm, a 160 centihez 45kg????? Az már nem egészséges! Szedj fel legalább 5 kilót! Izomban persze.
16/L
Talán ha capslock-kal írtam volna, akkor leesne, hogy miért néztem meg a kérdésedet. Mondjuk nem vártam mást.... Erre már csak a sulim igazgatójàt tudnám idézni: "Gondolkozz!"
Ja hogy azt nem tudsz? Szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!