Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem jönnek be nektek romantikus tisztelettudó rendes fiúk? 15/f
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 22:02
1/23 anonim válasza:
Kb az előbb írtam ki majdnem ugyan ezt... :3
3/23 anonim válasza:
Nekem pont az ilyen fiúk tetszenek.
15/l
4/23 anonim válasza:
Jó dolog is az általánosítás! :D
5/23 anonim válasza:
Hát nekem sokkal jobban bejönnek, mint a bunkó paraszt pasik...
13/L
6/23 anonim válasza:
18/F vagyok.
Normális vagyok nem hatra fésült hajú divat majom nehéz barátnőt találni de nem lehetetlen 1x mar összejött nekem. Idő kérdése es mindenki fog part találni magának
7/23 anonim válasza:
Bejönnek. Ők jönnek be.
De ilyet nagyon nehéz találni a korosztályomban.
Ezért vagyok egyedül 17 éve.
8/23 kérdező140 válasza:
Akkor még van esély a kedveseknek is nem csak a bunkóknak. 14/F
9/23 anonim válasza:
Nem is vagyunk kihaló félben! Itt vagyok én :D Normális, tisztelettudó, kedves, megértő, rendes.. és egyedül :"D :/
17/f
10/23 theazombiee válasza:
Mutass be egynek légy szíves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!