Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért nem jönnek be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem jönnek be nektek romantikus tisztelettudó rendes fiúk? 15/f

Figyelt kérdés

2015. júl. 16. 22:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Valójában nem azzal van itt baj hogy normálisak vagyunk itt az a baj hogy a lányoknak a dús hajú hatra fésült AirMax cipos srácok jönnek be es nem az átlagosak

18/F es előző kommentelő

2015. júl. 16. 22:19
 12/23 anonim ***** válasza:
11es igen ez igy van.
2015. júl. 16. 22:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen vagyok... persze egyedül...
2015. júl. 16. 22:24
 14/23 anonim ***** válasza:

Ja persze hirtelen mindenki egy romantikus, tisztelettudó, rendes fiúka lett :D

Attól hogy kockák vagytok, és nincs életetek, még nem vagytok romantikus, tisztelettudó, rendes kis fiúkák.

És ez a kérdés hülyeség, mert van akinek bejön, csak rossz helyen próbálkozol.

Plot twist: Ha jó csajt akarsz, előbb tanulj meg f@$zfej lenni :)

Ha meg "romantikus, tisztelettudó, rendes fiú vagy", akkor meg ne sírj hogy csak a ronda lányoknak tetszel (vagy még azoknak sem)!

2015. júl. 16. 22:31
 15/23 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes, hogy itt mindenki vagy romantikus, tisztelettudó, rendes, romantikus fiú, vagy kedves, aranyos, koránál érettebb, rendes lány..

Csak azt nem értem akkor, hogy miért rinyál itt mindenki, hogy jaj nem kellek senkinek.

Kicsit nézzetek magatokba, és szerintem megtaláljátok a problémát/problémákat.. Bár valószínűleg amúgy is tudjátok, csak nem meritek felvállalni.

Kezdd el tudatosan pozitív irányba terelgetni az életedet. Sportolj, élj egészségesen, legyenek normális hobbijaid, járt el társaságba, és keress hasonló embereket.

Mindenki várja itt, hogy a sült galamb a szájába repüljön (álomnő v álompasi képében) ahelyett, hogy kezdene valamit magával.

2015. júl. 16. 22:39
 16/23 anonim ***** válasza:
A magabiztos, céltudatos fiúk jönnek be. Ha tutyi-mutyi, lassúagyú tökfej vagy akkor tök mindegy, hogy mennyire vagy tisztelettudó, mert béna az egész.
2015. júl. 16. 22:44
 17/23 anonim válasza:
Képzeld el.bejönnek..csak tudod nincsenek sehol..mert a kur.vakat veszitek eszre rögtön a kur.vanak meg nem kell romantikus tisztelettudo pali...neki huuu de meno srac kell.a rendes csajokat megeszrese veszitek...14/L (Halaisten en talaltam magamnak egy rendes fiut.:) es mar 3eve mindenjo..:) )
2015. júl. 16. 23:05
 18/23 anonim válasza:

Nekem bejön(né)nek

Csak még nem találkoztam eggyel se

2015. júl. 16. 23:07
 19/23 anonim ***** válasza:
De bejönnek az ilyen pasik ;)
2015. júl. 16. 23:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Jaja jön a nagy duma hogy de nekem bejönnek így úgy az ilyen pasik, kb 8 alkalommal voltam így, mintha a sorsba lett volna írva találkoztam egy olyasmi gondolkodású lánnyal mint én, élőbe vagy itt, ment a beszélgetés, jött a panaszkodás, hát nekem nincs senkim mer csak a leghülyébbek találnak meg, hacsak egy kicsit is jobbak lennének már lenne is valakije, jön a nagy kérdés akkor találkozás vagy valami? hát inkább nem... de általába azis ritka h valaki ezt kimondja inkább csak hetekig nemír vissza utána... JA és ezek a középkategóriás ártatlan lányok... Esélyt nem adnak demég baráti szinten se, semmit nem akarnak, és meséli hogy hát facebookon 40 olvasatlan üzenete van, akkor bmeg mit rinyálsz?????? True story about today's "good" girls...
2015. júl. 17. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!