Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem jönnek be nektek romantikus tisztelettudó rendes fiúk? 15/f
Valójában nem azzal van itt baj hogy normálisak vagyunk itt az a baj hogy a lányoknak a dús hajú hatra fésült AirMax cipos srácok jönnek be es nem az átlagosak
18/F es előző kommentelő
Ja persze hirtelen mindenki egy romantikus, tisztelettudó, rendes fiúka lett :D
Attól hogy kockák vagytok, és nincs életetek, még nem vagytok romantikus, tisztelettudó, rendes kis fiúkák.
És ez a kérdés hülyeség, mert van akinek bejön, csak rossz helyen próbálkozol.
Plot twist: Ha jó csajt akarsz, előbb tanulj meg f@$zfej lenni :)
Ha meg "romantikus, tisztelettudó, rendes fiú vagy", akkor meg ne sírj hogy csak a ronda lányoknak tetszel (vagy még azoknak sem)!
Nagyon érdekes, hogy itt mindenki vagy romantikus, tisztelettudó, rendes, romantikus fiú, vagy kedves, aranyos, koránál érettebb, rendes lány..
Csak azt nem értem akkor, hogy miért rinyál itt mindenki, hogy jaj nem kellek senkinek.
Kicsit nézzetek magatokba, és szerintem megtaláljátok a problémát/problémákat.. Bár valószínűleg amúgy is tudjátok, csak nem meritek felvállalni.
Kezdd el tudatosan pozitív irányba terelgetni az életedet. Sportolj, élj egészségesen, legyenek normális hobbijaid, járt el társaságba, és keress hasonló embereket.
Mindenki várja itt, hogy a sült galamb a szájába repüljön (álomnő v álompasi képében) ahelyett, hogy kezdene valamit magával.
Nekem bejön(né)nek
Csak még nem találkoztam eggyel se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!