Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a gatlo tenyezo, amiben mindig elakadok? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Szevasztok.18eves fiu vagyok,aki egy kisvarosban el.Sportolok,kedves vagyok,humoros,de nincs tul sok jo baratom(mivel regen eleg undok es unalmasvoltam).Ugy erzes sikerut megvaltoznom.Amikor elmegyek szorakozni,akkor valami okbol kifojolag nem tudom megszolitani az ismeretlen embereket(szoval a lanyokat se...)2015. júl. 27. 20:15
1/3 anonim válasza:
Hallod... Pont ugyan ez vagyok én is...
A pattanasos csunya arcom miatt nem szerettek ezért én is undok voltam másokkal és mire mára jóképű kedves lettem nincsenek barataim és nem tudok emberekkel beszélni, és lányokkal sem.
Üdv klón! :D
17/f
3/3 anonim válasza:
Ehhez nem kell más, csak egy kis bátorság. Nyugodtan odamehetsz akárkihez dumálni egy jót. Javaslom, hogy próbáld ki, hogy menj oda egy parkban üldögélő idős bácsihoz/nénihez és próbálj vele beszélgetni vagy szólíts le valakit az utcán akin látod, hogy csak bámészkodik. A századik ilyen után, már simán fog menni az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!