Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sose volt pasim. Velem van a baj?
2 hónap múlva leszek 16, és tudom hogy még fiatal vagyok de szinte az összes korombelinek már volt és van is fiúja.Eddig annyira nem zavart de mostanában, ahogy nézem hogy milyen boldogok a barátnőim a pasijukkal egyre jobban kezdem érezni hogy mennyire jól esne ha lenne mellettem egy fiú akire támaszkodhatok.Eddig volt egy pár fiú aki bevallotta hogy teszek neki de akkor még túl fiatalnak érzetem magam és "beijedtem".
Lehet hogy az a baj hogy kissé zárkózott vagyok és főleg amikor fiúkkal beszélek, valamiért nem tudok normálisan beszélni velük mindig azon aggódom hogy nehogy hülyeséget mondjak, pedig áltabán nem szoktam csak úgy hülyeségeket fecsegni.
Tudom hogy nem szabad rágörcsölni a dologra és majd valamikor rábukkanok a nagy ő-re és próbálok nem aggódni miatta de néha olyan rossz érzés mikor az osztálytársaim pasi témákról beszélnek én meg jövök azzal hogy nekem még sose volt erre úgy néznek rám mintha nem lennék normális vagy nemtudom.Velem van a baj? Vagy vannak még emberek akik hasonló cipőben járnak?
nekem se volt még pasim. igaz, sokan akarnak velem járni, de én eddig mindegyiknek nemet mondtam, mert egyik sem volt az igazi. 15/l
:DD
Kérdező, ahogy látod, nem csak te vagy így...
És hogy veled van-e a baj? Miért lenne? Gyakran a vakszerencsén múlik, hogy találkozol valamivel vagy sem, és az is normális, hogy foglalkoztat a téma. Mindenkit foglalkoztat bizonyos mértékben, hacsak ki nem égett már az illető.
Akor nem vagyok egyedül:D nem akarom siettetni, mert igazából még fiatal is vagyok és teljesen boldog, csak az utóbbi időben kezdtem érezni hogy körülöttem szinte mindenkinek van párja és akkor jött ez a gondolat hogy vajon velem van e a baj.
De akkor megnyugodtam hogy vannak még mások is hasonló helyzetben:D
Alapvetően nem veled van a baj, csak szimplán gátlásos szerény és visszafogott vagy, mint ebbe a korosztalyba jellemezően aránylag elég sokan. :) Még az is kissé félénk legbelűl aki reflexből végezhetné el a szinészi pályát mert akkora tehetsége van hozzá. Ismerős feeling, a korosztályod túlnyomòrésze is "roppant magabiztos" elhiheted :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!