Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még sose volt pasim. Velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sose volt pasim. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva leszek 16, és tudom hogy még fiatal vagyok de szinte az összes korombelinek már volt és van is fiúja.Eddig annyira nem zavart de mostanában, ahogy nézem hogy milyen boldogok a barátnőim a pasijukkal egyre jobban kezdem érezni hogy mennyire jól esne ha lenne mellettem egy fiú akire támaszkodhatok.Eddig volt egy pár fiú aki bevallotta hogy teszek neki de akkor még túl fiatalnak érzetem magam és "beijedtem".

Lehet hogy az a baj hogy kissé zárkózott vagyok és főleg amikor fiúkkal beszélek, valamiért nem tudok normálisan beszélni velük mindig azon aggódom hogy nehogy hülyeséget mondjak, pedig áltabán nem szoktam csak úgy hülyeségeket fecsegni.

Tudom hogy nem szabad rágörcsölni a dologra és majd valamikor rábukkanok a nagy ő-re és próbálok nem aggódni miatta de néha olyan rossz érzés mikor az osztálytársaim pasi témákról beszélnek én meg jövök azzal hogy nekem még sose volt erre úgy néznek rám mintha nem lennék normális vagy nemtudom.Velem van a baj? Vagy vannak még emberek akik hasonló cipőben járnak?

2015. júl. 27. 12:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet,csak én fiú vagyok.16/F
2015. júl. 27. 12:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Vannak elégé sokan 15F köztük én is :D
2015. júl. 27. 12:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 vagyok és nekem se volt még, de komolyan, kit érdekel, hogy mások mit gondolnak? Az én osztályomban nemhogy mindenkinek volt már pasija, de kb én vagyok az egyetlen szűz...:D De nem izgat, én nem siettetem el a dolgot. Egyszer majd eljön az ideje.:)
2015. júl. 27. 12:39
 4/14 anonim ***** válasza:

Nyugi nekem sem volt még pedig lehetett volna de engem nem érdekel ki mit gondol erről.Nem késtem még le semmiről sem de ti sem.Idővel úgyis lesz mindenkinek szerintem. :)

17/L

2015. júl. 27. 12:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeptemberben töltöm be a 18-at, és még nem volt senkim. ÉS, teljes boldogságban élem a mindennapjaimat. Sőt, mára eljutottam odáig, hogy nem is akarok kapcsolatot (bár ez valószínűleg azért van, mert a körülettem levő kapcsolatok 95%-a nemes egyszerűséggel undorítóan rossz). Majd jön a "nagy ő", ha jönnie kell, 14-15-16 évesen szerintem felesleges ezen problémázni, hogy "jaj, még nem volt pasim/csajom" 17L
2015. júl. 27. 12:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Én lassan 20 leszek és még soha nem volt barátnőm, de legkevésbé sem izgat
2015. júl. 27. 14:25
 7/14 anonim ***** válasza:

Itt vagyok csajok, írjatok nyugodtan. :)

24/F

2015. júl. 27. 14:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
szarabb az amikor neked tetszik meg valamelyik és annak te nem kellesz.
2015. júl. 27. 16:09
 9/14 anonim válasza:
Nem kell ez miatt izgulnod, eljön majd az az idő mikor neked is lesz pasid! ;)
2015. júl. 27. 16:45
 10/14 anonim ***** válasza:
18/L vagyok és még nem is csókolóztam,szóval...
2015. júl. 27. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!