Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretnék a nyári emlékeket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék a nyári emlékeket többi lent?

Figyelt kérdés
Szóval a szitu a következő: imádok lassúzni. De eddig ezekre csak akkor volt alkalmam mikor az osztállyal bulikat rendeztünk. És most unatkozom és szeretnék lassúzni meg csókolózni. De nem vagyok magyarországon,hanem épp horvátországban méghozzá sevidben. Nyugis a város. De nemrég jöttünk és nem ismerek senkit és semmilyen helyet sem. Szóval valaki tudna segíteni hogyan barátkozhatnék az ottani emberekkel és hogy hogy juthatnék el egy ilyen helyre(persze ahol nem piálnak max nagyon keveset) és hogy engednének el a szüleim? Kérlek ne írjátok oda hogy lehetetlen meg lehet most azt gondoljátok hogy hülye tizenéves vagyok és igzatok is van de szükségem van szép emlékekre és nagyon könnyítene rajtam. 15/L

2015. júl. 26. 01:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj le a tenger partra és ismerkedj, majd biztosan össze futsz valakivel... mondjuk legalább némi angol vagy német tudás szükséges lehet... :) 16L
2015. júl. 26. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!