Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasabb lányok! Van esélye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasabb lányok! Van esélye nálatok egy tőletek alig magasabb srácnak?

Figyelt kérdés
Mostanság látom, hogy elég nagy hangsúlyt fektettek a magasságra. Én 180 cm vagyok és a kiszemeltem max. 5 cm-rel lehet nálam alacsonyabb.

2015. júl. 25. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azért ilyen meghatározó, mertma magasabb az okosabb, többet keres, jobb állása lesz, őszintébb, ritkábban veri az asszonyt, mindig segítőkész, tovább él, egészségesebb, figyelmesebb, és mivel több mindenért meg kellett már küzdenie az életben az átlagnál, ezért tapasztaltabb, talpraesettebb és kitartóbb is.

Bocs, cssk irónia volt. A valós ok az, hogy az ömlik a médiából, hogy akkor vagy valaki, ha sportos, magas, rolex órát viselő armani öltönyös pasival tudsz az ismerőseid előtt villógni.

2015. júl. 26. 23:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Na, te azért nagyon túlzásba estél....
2015. júl. 28. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!