Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasabb lányok! Van esélye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasabb lányok! Van esélye nálatok egy tőletek alig magasabb srácnak?

Figyelt kérdés
Mostanság látom, hogy elég nagy hangsúlyt fektettek a magasságra. Én 180 cm vagyok és a kiszemeltem max. 5 cm-rel lehet nálam alacsonyabb.

2015. júl. 25. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez tökéletes. Így kell lennie.

Én 185 vagyok,olyan lánnyal,aki magasabb mint én,nemigen találkozok,aki egymagas velem,az meg nem zavar,legalább nem kell lehajolnom.

Az alacsony lányok sem zavarnak,aranyosak:)

szóval ez engem nem foglalkoztat.

18F

2015. júl. 25. 16:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is magasabb vagyok, de vannak fiúk akik a 180-at sem ütik meg, szval ne aggódj, az a 5cm nagyon is jó. :) 17/L
2015. júl. 25. 17:11
 3/12 anonim válasza:
Én 176 cm vagyok és olyan fiúval nem jönnék össze aki alacsonyabb nálam :) szoval jo ha magasabb vagy
2015. júl. 25. 19:21
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!:)

#3: És ha csak néhány cm-rel magasabb (láss engem, 180 cm), az is megfelelne?

2015. júl. 25. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Cirka 178,5 cm-mel egy 180 cm magas fiú tetszik.:) Nálam a velem egy magas fiúknak is van esélyük, csak alacsonyabb ne legyen.:DD 15/l
2015. júl. 25. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Mit meg nem adnék egy nálam csak 5 cm rel magasabb pasiért! Maga a tökéletes! 14/l 170 cm minden srác vagy 10 centivel alacsonyabb vagy magasabb (bár inkább legyen magas)
2015. júl. 26. 09:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálam, ez egy magasak is szóba jöhetnek. Csak az a lényeg nekem, hogy ne legyen alacsonyabb.
2015. júl. 26. 10:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is magasnak számítok az ismerőseim között legalábbis, és nem szeretem, ha egy srác sokkal magasabb nálam, szóval simán lenne esélye. 5 centi tökéletes.
2015. júl. 26. 15:22
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a megnyugtató válaszokat!:D

Szegény alacsony srácok....Nem értem, miért ilyen meghatározó a magasság, közben pedig lehet, hogy egy nálatok alacsonyabb srác tenne titeket a legboldogabbá.....

2015. júl. 26. 21:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Jól mondod kérdező! Nagyon keményen diszkriminálnak a nők! R ohadék majdnem az összes! Nem, hogy ne legyen a srác alacsonyabb, de azt is elvárják, hogy legalább 10-20 centivel magasabb legyen. Egy nőnek nincs olyan tulajdonsága, ami miatt ilyen egységesen az összes férfi elutasítaná gondolkodás és ismerkedés nélkül. Az alacsony lányokkal még rosszabb a helyzet, ők nem egyszerűen magasabbat, hanem sokkal magasabbat akarnak. Lényegégen majdnem az összes nő a 180-190 centitre hajt. A környezetemben számos példa van arra, hogy azok akiknél én is magasabb vagyok 8-10 centivel, olyanokra buknak, akik náluk legalább egy fejjel magasabb.

Ugye szokták mondani a nők, hogy annyi alacsony lány van...

Még az ilyen gyerek méretű felnőtt nők is 190 centisekkel járnak, biztos nem a szájával csókolózik, hanem futyijevel.

2015. júl. 26. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!