Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb lányok! Van esélye nálatok egy tőletek alig magasabb srácnak?
Ez tökéletes. Így kell lennie.
Én 185 vagyok,olyan lánnyal,aki magasabb mint én,nemigen találkozok,aki egymagas velem,az meg nem zavar,legalább nem kell lehajolnom.
Az alacsony lányok sem zavarnak,aranyosak:)
szóval ez engem nem foglalkoztat.
18F
Köszi nektek!:)
#3: És ha csak néhány cm-rel magasabb (láss engem, 180 cm), az is megfelelne?
Köszi a megnyugtató válaszokat!:D
Szegény alacsony srácok....Nem értem, miért ilyen meghatározó a magasság, közben pedig lehet, hogy egy nálatok alacsonyabb srác tenne titeket a legboldogabbá.....
Jól mondod kérdező! Nagyon keményen diszkriminálnak a nők! R ohadék majdnem az összes! Nem, hogy ne legyen a srác alacsonyabb, de azt is elvárják, hogy legalább 10-20 centivel magasabb legyen. Egy nőnek nincs olyan tulajdonsága, ami miatt ilyen egységesen az összes férfi elutasítaná gondolkodás és ismerkedés nélkül. Az alacsony lányokkal még rosszabb a helyzet, ők nem egyszerűen magasabbat, hanem sokkal magasabbat akarnak. Lényegégen majdnem az összes nő a 180-190 centitre hajt. A környezetemben számos példa van arra, hogy azok akiknél én is magasabb vagyok 8-10 centivel, olyanokra buknak, akik náluk legalább egy fejjel magasabb.
Ugye szokták mondani a nők, hogy annyi alacsony lány van...
Még az ilyen gyerek méretű felnőtt nők is 190 centisekkel járnak, biztos nem a szájával csókolózik, hanem futyijevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!