Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az ha a lány 20 centiméterrel magasabb a barátjánánál? (lány 175 körül, fiú 155 cm körül van)
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 18:41
1/9 anonim válasza:
Nekem az lenne és valoszínüleg ha az utcán látnám is megmosolyognám ... de ha jol megvannak nemszobod ilyenekkel foglalkozni 23F
2/9 opened paradise válasza:
Erről valamiért egy köpcös srác ugrik be,fukszal a nyakában,mellette meg egy pi...
De ha szeretik egymást,akkor sok boldogságot.
3/9 anonim válasza:
Addig nem gáz, amíg ők nem érzik úgy. :)
Sokan nem mernének ilyet bevállalni, de én személy szerint tisztelem azt, aki képes így párt választani.
5/9 anonim válasza:
neked nem gáz a fiúnak annál inkább
6/9 anonim válasza:
Erről rögtön egy anime jutott eszembe. Lovely Complex a neve, ha szereted az animéket, mindenképp ajánlom.
Amúgy szerintem egyáltalán nem 'gáz', még szeretitek egymást.:)
7/9 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy ez a srác tud valamit. Amúgy idióta már a világ, az erkölcsileg helytelen dolgok a normálisak meg fordítva. Indoklás nincs, csak flegmázás, hogy jaj miért kisebb a pasi.
8/9 anonim válasza:
Mindenki mondja hogy a szerelemben a kulso nem lenyeg. De valamennyire megis. En nem jarnek egy nalam alacsonyabb fiuval. 16/L
9/9 anonim válasza:
Ha küldesz rám egy privátot a postacímeddel, szívesen küldök neked egy lapátot, hogy eláshatsd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!