Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én korosztányomban a jòképű aracok miért az ilyen csont kollekciokat szeretik? 15/L
Vannak olyanok akik tényleg csak ilyen csontkollekciók és semmi ezuk sincs mégis ők a befutòk!
Én sem mondanam magam boruasztò kövérnek de mégis mindig kifogok valami gazos sracot!
Ha akarsz egy normális srácot, írhatsz :)
15/F
Mert nem érezném magam férfinak egy olyan nő mellett aki nagyobb nálam (így vagy úgy).
Miért kéne a csontkollekció helyett a zsírpárnát szeretni?
Mert valaki "csontkollekció" és nincs esze? Ugyan már! Egy kövérebb lánynak meg van? Max azért nehezebb a feje, mert helyette zsír van... -.-'
A testalkat nem igazán befolyásolja a dolgot. És, ha te ilyen okos vagy, akkor miért nem fogysz le? Vagy félsz, hogy elbutulsz???
Igen a vékony lányok tetszenek. Hogy miért? Nincs rá ok. Mindig is azok tetszettek. Ez körülbelül olyan, mintha megkérdeznéd valakitől, hogy pl. miért a gyros a kedvenc étele? Mert finom, de megindokolni nem igazán tudod, konkrét érvekkel alátámasztani.
Illetve még nem tudjuk, hogy milyen a jellemed, az arcod és a testalkatod. Írni én is tudok bármit. Szépíteni, fényezni magam, jó tulajdonságokat leírni csak az a gond, hogy nem biztos, hogy úgy is van!
Képzeld el! Bármilyen hihetetlen is több olyan lányt ismerek, aki vékony ("csontkollekció") nagyon szépek mellette jól is tanulnak/okosak. De!! Több olyan lányt is ismerek, akin azért van felesleg bőven és mégse olyan okos/tanul jól.
És a fiúknál van valami ilyesmi? Aki jóképű az buta és aki csúnya okos? Vagy mi? Vagy az izmos buta és a vékony, nem kigyúrt hülye? Esetleg a vékony buta és a kövér okos? Mindegyikre tudok kivételt mondani... semmi összefüggés. Kapásból pl. az utolsó példára nézzél meg néhány tudós, akik letettek valami az asztalra! Legtöbb vékony :)
kb 4-5 évvel idősebb vagyok, de ezelőtt is ez volt a véleményem és ezután is ez lesz (bár még egyszer változhat, mert ugyebár semmi sem biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!