Baj ha a 11 éves gyerekemnek a kedvence a tv -ben a dr. Csont, a mentalista és a gyilkos elmék?
Lehet most le leszek húzva, de hogy lehet, hogy 11 évesen ezek a kedvencei?
Az egy dolog, hogy hoppá látott belőlük pár részt, de hogy a kedvencévé vált, vagyis sokszor nézte ezeket, hát nem gratulálnék magamnak, mint szülőnek, hogy ezt hagytam.
Rémálmok, romlott világ...szép tanulság.
Az én időmben mondjuk még a Helyszínelők volt a menő, de énis azt néztem már 11 évesen is. Mai napig imádom a hasonló sorozatokat (az X-Aktáktól mondjuk a hideg ráz ki, az még nem volt nekem való, mikor láttam belőle egy részt)
Annyira durva dolgok nincsenek egyikben se, a legtöbbet én is megértettem és nem lettem tőlük sorozatgyilkos.
Számomra nem lenne baj, ha a gyerekem ilyeneket nézne. Tudnám, hogy az anyjára ütött, ahogy én is az enyémre. (Sose nézett ilyeneket úgy, hogy én is láttam volna, mégis ugyanazokat szeretjük)
Nem baj.
én 14 vagyok és nekem is ezek a kedvenceim.
nemtudom hány éve nézem ezeket de nekem nagyon tetccenek
szerintem nézheted őket nyugodtan ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!