Szerintetek ki lesz Red John a mentalistából?
Figyelt kérdés
Sheriff Thomas McAllister, Reed Smith vagy Gale Bertram?2013. nov. 9. 12:03
1/11 anonim válasza:
Az amit Lorelei mondott hosszabb ismeretségre utal egy kézfogásnál. Szóval én Bertramot mondanám. egyébként is a pszichológus csajt valami zavarta benne olyan furcsa volt, és Janenek is hazudozási kényszere támad Bertramtól. Mindig olyan fura volt a kapcsolatuk. Mondjuk igaz h RJ nem bíztos, hogy kockáztatná a médiás szereplést, de feltételezzük h RJ egy mastermind :) és meg tudja oldani. :D
2/11 anonim válasza:
Szerintem pedig az a 3 pont semmit nem jelent ( csak annyit hogy benne van a tigris,tigris szervezetben), attól még lehet más a vezetője hogy nincs rajta a 3 pont és ugye rj nem hülye küldhet más maga helyett gyilkolni, mert tudja hogy Jane közel jár, úgy hogy szerintem Haffner lesz az. De amúgy a 8.részben biztos kiderül,mivel a címe Red John.
3/11 anonim válasza:
a 2. vagyok: Ha viszont feltételezzük hogy RJ.-nek is van 3 pötty a vállán akkor nem valószínű hogy Bertram az mert még a 6. évad valamelyik részében mikor Bertram McAllister és Reed beszélgetett akkor Reed szólta meg Bertramot hogy neki kéne figyelnie Jane-re hogy ne tudjon meg túl sokat. Reed mellet még az is szól hogy tériszony a van ( ez is ebben a részben derült ki ), viszont az ellene szól hogy az első évad végén a vak nő azt mondta hogy sportos testalkatú ( és ebben arra gondolok hogy Reed nem kifejezetten sportos testalkatú, és nem arra hogy gyenge ) . McAllister ellen pedig csak az szól hogy mikor Jane meglátta rajta a 3 pöttyöt elkezdett dadogni és Red John szerintem nyugodtabb természetű. Úgyhogy ha a 3 közül kéne választanom akkor csak Bertramot tudnám kizárni ( Reed-et azért nem mert lehet hogy a lány arra gondolt hogy erős).
4/11 anonim válasza:
a 6.06-os rész miatt fél kezemen tövig rágtam a körmöm, mert amikor bejöttt a fekete kép a robbanás után...utálom. mindegy. szerintem bertram eléggé gyanús, viszon azthiszem 4. részben meg épp az volt, hogy Reed aztmoondja TTigris, tigris. Mc Allisterre, meg szintén nem tom, mert ugan egszer megmentette Patrick-et, de lehet, hog pont ezzel álcázza magát. amúgy nem tom, hogy ezt hol fogják még elhúzni egy teljes résszel...
5/11 anonim válasza:
Szerintem Partridge ..tudom meghalt már meg minden de tök egybevágó , hogy WILLIAM BLAKE -nek van egy verse ami a tigris tigris kezdetű vers amit Red John mondott Jane-nek és ugyanígy WILLIAM BLAKE-nek van egy Brace of Partridge nevezetű festménye is.. elgondolkodtató....
6/11 anonim válasza:
Red John mivel nem hülye, nem fog magára tetováltatni 3 pontot egy szervezet miatt. Valószínű a szőke csajt másvalaki ölte meg, nem pedig RJ.
Ray Haffner, vagy Brett Patridge lesz szerintem.
7/11 anonim válasza:
Kiderült már végre, hogy ki RJ?
8/11 anonim válasza:
Igen :)
SPOILER!!!
SPOILER!!!
SPOILER!!!
SPOILER!!!
SPOILER!!!
Thomas McAllister (seriff)
9/11 anonim válasza:
Már mind tudjuk, ki.
De szerintem óriási fordulat és egyben zseniális befejezés lett volna, ha Patrick lett volna az, kiderült volna, hogy skizofrén és végig magát kereste.
10/11 anonim válasza:
utolsónak: totál hülye vagy!
hogy magyarázódott volna meg mindez: a 2. évad utolsó részében Red John elrabolja saját magát és verset mond saját magának (xD)
a 4. évad utolsó részében telefonon beszél saját magával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!