Baj ha a 11 éves gyerekemnek a kedvence a tv -ben a dr. Csont, a mentalista és a gyilkos elmék?
Nem értitek. Lehet lepontozni, de úgysem értitek. 11 évesen még élhetnétek a naiv, boldog gyerekkorotokat, de nem éltek a lehetőséggel. Nézzetek dr. csontot, trancsírozott hullákat, legyetek tisztában vele 11 évesen, hogy hogyan néz ki egy holttest 2 nap után és pontosan milyen bogarak zabálják fel a belső részeit.
A baj az, hogy azt, hogy ti ezt nézzétek, vagy sem, nem nektek kéne eldönteni, hanem a szüleiteknek és ha már 11 évesen sincs ekkora felügyeletük felettetek, akkor már el van cseszve az egész.
Én is 11 éves vagyok,de én már kemény horrorokat néz
tem,semmi bajom nem lett tőle.Ezeket én is imádtam valamikor de mostmár nem nagyon.Ezek egyáltalán nem ártalmas sorozatok,legalább nem lesz olyan a gyerek hogy napokig sír valami haláleset miatt a családban.Mamám temetésén sírtam igen,de másnap má virultam.
Szerintem nincs vele gond. Én még fiatalabb voltam, amikor elkezdtem ezeket nézni, és azóta is imádom őket. A szüleim tudták, anyu azon a véleményen volt, hogy ha érdekel akkor nézzem. Semmi kártékony nincs egyik sorozatba se, sokkal durvább dolgokkal találkozhatnak az interneten, az akár kisiskolás korú gyermekek. Mondjuk engem ezek érdekeltek/érdekelnek. Meg szerintem ettől csak komolyodhat valaki, ha meg rémálmai lesznek a gyereknek, akkor nem fogja tovább nézni. Ezt nem tudja szerintem a társadalom feldolgozni, hogy vannak, akik érettebbek az átlagnál és nem a gyermekműsorokon lelik örömüket. Ezt el kell fogadni, rengeteg olyan fiatalt ismerek, akik hasonló korban kezdték el nézni az e fajta sorozatokat.
16/L
Nekem is ezek a kedvenceim, szüleimmel is ezt nézem néha.
A Mentalistában, és a Gyilkos Elmékben is lenyűgöző karaktereket láthatunk :D
Nekem Spencer az örök kedvencem a CM-ből, a Mentalistából meg egyértelmű :D
Mindegyik érdekes, és van ami tud tanítani egy értelmes gyereknek is egy, s mást.
A hullák, és a halottak is része ennek.
Minden egyes rész a Gyilkos Elmékből csak azt mutatja, hogy tényleg vannak ilyen beteg elmék ebben a világban, és hogy ami itt megtörténik, az a valóságban is megtörténhet.
Még mindig jobb, ha ezzel tisztában van a gyerek, és nem agybutító, Disney csatornás szarokat néz.
Walt bácsi forog a sírjában, hogy pl a Violettán szerepel az ő isteni neve :D
A gyilkos elmek az egy borzasztoan rossz sorozat.
A mentalista meg a Castle mar jobb, de meg mindig nem az igazi a helyszinelok az jo.
A kedvencem a Dr. Csont, sokat lehet belolle tanulni, es a szereplok is jok.
11 evesnek a Dr. Csonton kivul talan meg a doglott aktakat (bar az se jo). A tobbi pedig borzalmas nem jo.
13 eves
Na, tessék, még hogy nem károsak ennyi idősen az ilyen filmek:
azt írja itt fentebb, hogy meghalt a nagymamája és meg se hatotta. Az ilyen filmek szépen kiölik a gyerekekből az empátiát, a mély érzéseket. Hát ide juttok. De ti tudjátok, a ti életetek, vagy a gyereketéké...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!