Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, neketek mennyire jönnek be a magas fiúk?
A lányok többsége szereti ha egy fiú magas,de mivel egy 155 centis lánynál a 170 cm is magasnak számit így neki már azért mondjuk a te 190 akárhány centid már lehet hogy nem az "elfogadható határokon" belül van de azoknak akik mondjuk már minimum 165 centik azoknak már igen bár ez minden lánynál változó és nem a magassága alapján szeretünk bele valakibe:)
16/L
a magasság fontos, de szerintem a külső még fontosabb. szóval ha ronda vagy, akkor tőlem lehetsz 110 centi is, de 250 centi is, tök mindegy. ha jóképű vagy, nem lesz gond.
meg az ilyen nagyon magas fiúk olyan hülyén járnak. nem tudják hova tenni azokat az óriási karjaikat és ilyen mamlasz mozgással haladnak, na az nagyon nagyon furi. meg ha ehhez a magassághoz társul egy akkora lábméret, hogy hajókázni lehet a cipődben, az se feltétlenül előnyös.
174 cm vagyok, nekem már az is elég, ha egy fiú nem kisebb nálam :D
(Nem ismerkedési szándékkal válaszoltam)
175cm 15/L
Mindig is a 190 vagy magasabb pasik vonzottak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!