Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, neketek bejönnek a magas (192 cm), spotos fiuk?
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 11:25
1/24 anonim válasza:
Nyilván be, de ez még édes kevés a sikerhez. Ezek mellett még lehet egy csomó olyan tulajdonsága ami nem szimpatikus.
2/24 A kérdező kommentje:
pl?
2012. márc. 20. 11:28
4/24 A kérdező kommentje:
de mit tegyek,hogy legyen csajom?Kedves vagyok,figyelemes,az arcom is rendben van,akkor mit tegyek?
2012. márc. 20. 11:30
5/24 anonim válasza:
pl. ha nem jön be a stílusa, bunkó, szarul néz ki, igénytelen stb. De sokszor előfordul, hogy nem tudnám megmondani miért nem jön be valaki. Egyszerűen nem és kész.
6/24 anonim válasza:
Tegyél fel egy képet, utána kiderül mennyire vagy rendbe
7/24 anonim válasza:
Smaragd zöld szem, sötétbarna haj, borosta (bár nem feltétlenül kell) kaján vigyor, absztrakt humor :)
ha ilyen vagy akár össze is házasodhatunk (nah jóh csak vicceltem) de amit leírtam nagyjából nekem ez jön be.:)
8/24 A kérdező kommentje:
sötét barna a hajam,kékek a szemeim és van egy érdekes vigyorom,de képet nem teszek fel mert vannak itt ismerőseim
2012. márc. 20. 11:34
9/24 anonim válasza:
"Smaragd zöld szem, sötétbarna haj, borosta (bár nem feltétlenül kell) kaján vigyor, absztrakt humor :) "
Ja, de ha mellé akkora orra van mint a kozákpisztoly akkor már ajánlat visszavonva hm?
Rengeteg apróságon múlnak ezek a dolgok.
10/24 A kérdező kommentje:
nincs nagy orrom,a füleim se nagyok :)görbe se vagyok,se pupos vagy sánta :)))
2012. márc. 20. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!