Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan ismerkedtek?
Mostanság jutottam el odáig, hogy belegondoltam: minek erőltetem annyira a csajozást?
Tehát eddig egy kapcsolatom sem volt, de már kb a fél iskolánál bepróbálkoztam..
Elkezdtem vallani a "majd egy váratlan helyzetben rátalálok az igazira" elvet.
Aztán elgondolkodtam ezen..
Hogy a retekben valósulhatna meg?
Tehát, honnan ismerek lányokat?
Ismerek a suliból, bár itt a legnagyobb része osztálytársam, vagy idősebb nálam, szóval ez felejtős.
Ismerek néhány lányt a volt sulimból, de aki tetszett annál már megpróbáltam, a maradékkal pedig inkább nem szeretném elképzelni magam.
Ismerek pár lányt csak úgy random, a közeli sulikból. Náluk már bepróbálkoztam, vagy ha nem is, de megtudakoltam, hogy lenne-e esélyem (értelemszerűen a válasz 'nem' volt).
És.. ennyi..
Hogyan várhatnék egy olyan lányra, akivel esélyem sem lenne találkoznom, mert nincs hol és nincs miért..
Egyáltalán hol a retekben ismerkedjek?
Járok bulizni, de ott a csajok nagy részét már ismerem, a maradéknak pedig vagy van barátja, vagy csúnya, vagy nem tetszem neki...
Ez nem egy önsajnáltatós poszt, csak egyszerűen nem értem, hogy mihez kezdjek? :D
Ha csak várok egy új lányra, vagy egy meglévő lánnyal egy új helyzetre, akkor értelemszerűen soha nem lesz csajom, viszont akinél lehetett bepróbálkoztam, szóval nincs senki aki szóba jöhetne...
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!