Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Mostanság jutottam el odáig, hogy belegondoltam: minek erőltetem annyira a csajozást?

Tehát eddig egy kapcsolatom sem volt, de már kb a fél iskolánál bepróbálkoztam..

Elkezdtem vallani a "majd egy váratlan helyzetben rátalálok az igazira" elvet.

Aztán elgondolkodtam ezen..

Hogy a retekben valósulhatna meg?

Tehát, honnan ismerek lányokat?

Ismerek a suliból, bár itt a legnagyobb része osztálytársam, vagy idősebb nálam, szóval ez felejtős.

Ismerek néhány lányt a volt sulimból, de aki tetszett annál már megpróbáltam, a maradékkal pedig inkább nem szeretném elképzelni magam.

Ismerek pár lányt csak úgy random, a közeli sulikból. Náluk már bepróbálkoztam, vagy ha nem is, de megtudakoltam, hogy lenne-e esélyem (értelemszerűen a válasz 'nem' volt).

És.. ennyi..

Hogyan várhatnék egy olyan lányra, akivel esélyem sem lenne találkoznom, mert nincs hol és nincs miért..

Egyáltalán hol a retekben ismerkedjek?

Járok bulizni, de ott a csajok nagy részét már ismerem, a maradéknak pedig vagy van barátja, vagy csúnya, vagy nem tetszem neki...

Ez nem egy önsajnáltatós poszt, csak egyszerűen nem értem, hogy mihez kezdjek? :D

Ha csak várok egy új lányra, vagy egy meglévő lánnyal egy új helyzetre, akkor értelemszerűen soha nem lesz csajom, viszont akinél lehetett bepróbálkoztam, szóval nincs senki aki szóba jöhetne...

16/F

2015. júl. 21. 17:29
 1/2 anonim válasza:
Na ez a baj, hogy te nem csajozol, hanem un. bepróbálkozásaid vannak. Azt hiszed, hogy a suliban a csajok nem beszélgetnek egymással? Ez olyan dolog mintha elmennél egy buliba és végigpróbálkoznád a csajokat. Azok se figyelnek rád oda, ha látják, hogy már a 23. lányhoz mész oda. Na ilyen a suliban csajozás is. Próbálj meg valami semleges helyen csajozni, és akkor se arra koncentrálj, hogy összejöjj a csajjal, vagy, hogy megfektetsd, hanem csak dumálj vele, mesélj vicceket stb. És ami a legfontosabb, add önmagad.
2015. júl. 21. 17:49
 2/2 Gergely006 válasza:
add magad ne csajozz, majd jönnek ők ha kellesz nekik :D
2015. aug. 9. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!