Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiatalok! Ti hol ismerkedtek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok! Ti hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, most értem arra a pontra, hogy egy szakítás után elkezdjek újra ismerkedni. Mivel a volt barátomat a suliban ismertem meg, és ő volt az első barátom, ezért nincs sok tapasztalatom az ismerkedésben. Hova menjek, ahol esetleg összeismerkedhetek 18-20 éves fiúkkal?:)

Előre is kőszi!

2015. jún. 14. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt 😃
2015. jún. 14. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Itt :)
2015. jún. 14. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Én szívesen ismerkednék veled a napsugár óvoda mögött.

6/F

2015. jún. 14. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,azt kihagytad hogy neked szar-fétised van 😂
2015. jún. 14. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:

#4 ez ütött XD na igen,2x ugyanazt a poént ellőni pöppet égő,úgy hogy már az elején se nevettek rajta:DD

kérdésre válaszolva,facebook népszerű,meg esténként illumináltan is történhetnek érdekes dolgok :D

2015. jún. 14. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, neked mennyire alkalmas, de mi barátnőimmel kocsmában szoktunk. Ha látunk olyan srácot, aki bejön, szemezgetünk vele, aztán egyszer úgyis idejön. De simán mi is ödaülünk fiúkhoz, ha látjuk, hogy néznek.

19/l

2015. jún. 15. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha debreceni vagy, én szívesen ismerkednék veled. 18/F :)
2015. jún. 15. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!