Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok! (17-25 L/F) Ti hol ismerkedtek, hova jártok szórakozni?
3 éve túl sok babot ettem jó kövér fasírttal és emiatt szaladhattam a plázában a klotyóra f..i egy marha nagyot.
Undorító büdös volt, hangos és mindent összekentem. Sajnos amilyen ügyetlen voltam, elcsúsztam a saját mocskomban. Még szerencs, hogy ott volt az a cuki takarítónő, aki oda rohant, hogy nem esette bajom. Szerelem első látásra. Azóta 3 gyerekem van és 6 éve együtt vagyunk. Ha bevetted, akkor bocsi:)
Én házibuliban ismerkedtem meg a mostani csajommal, de nemkesz hosszú életű kapcsolat, sztem holnap szakítok vele.
Am disco, kocsmák, házibulik, esetleg szabadtéri bulik nyáron. Ezek az én színtereim.
18/F
"Én házibuliban ismerkedtem meg a mostani csajommal, de nemkesz hosszú életű kapcsolat, sztem holnap szakítok vele."
Ennyit a partys félállatokról...
Kedves kérdező, szerinted ezt miért írta oda a 2. hsz-elő???
"Ha bevetted, akkor bocsi:)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!