Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak köztem és a lánytesóm közt "dönteni"?
Figyelt kérdés
Én 18 vagyok, a húgom 17. Arcberendezésünket tekintve hasonlítunk, ami nagyon más rajtunk, az az, hogy öneki fehéres bőre van, nyáron halványan aranybarna, zöld szeme van, a haja pedig az a se nem szőke se nem barna. Nekem a hajam nagyon sötét barna, de néha feketére van festve. A bőröm enyhén kreol, a szemem sötétbarna. Testalkatunk: kicsi mell, keskeny derék, szép lábak. És minden fiúnak, akinek bejövök én, meglátja a húgom és megtetszik neki. És fordítva is, minden fiúnak, akinek tetszik a tesóm, annak tetszem én is. Nagyon zavar minket, mert a fiúk, akik érdekelnek minket, ránk mosolyognak, bámulnak minket, véletlenül sem csak az egyikünket. Mit csináljunk? Képet nem küldök.2015. júl. 20. 21:04
1/10 anonim válasza:
Küldj képet rólad és tesodról azt majd eldöntöm :)
2/10 A kérdező kommentje:
De nem az a kérdés, hogy melyikünk a szebb :D hanem, hogy biztos vannak fiúk, akiknek inkább a világosabb típúsúak tetszenek, valakiknek inkább a fekete hajúak stb. Tehát oké, hogy egy szinten vagyunk,de vannak dolgok amikben tök másak vagyunk. Pl ugye a színeink.
2015. júl. 20. 22:07
4/10 anonim válasza:
Az első nem értette a dolgot a második meg paraszt.
Nekem a barnább lányok jönnek be. De csak az enyhén kreol bőrűek. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 3 válaszoló válaszát :)
2015. júl. 23. 09:20
6/10 anonim válasza:
Nekem speciel a barna/barna/barna teljesen aszexuális ^^
7/10 A kérdező kommentje:
Miért?
2015. júl. 27. 18:24
8/10 anonim válasza:
ha már "dönteni" kell, megdöntenélek én is mindkettőtöket :D
-viszont hosszútávon a másik(húgod féle) típus jönne be barátnőnek :)
9/10 anonim válasza:
Nekem szökés barna fehér bőrű lányok jönnek be
10/10 anonim válasza:
Gondolom, nem feltétlen a színeket nézik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!