Új mobiltelefont tervezek venni, de nem tudok dönteni (nem értek hozzá xd). Mit gondoltok?
Leginkább az Alcatel Idol 2 mini-n gondolkodom, de valahogy sokkal több helyen látom az s változatát... Miben más a kettő a küllemen kívül? Valakinek van akár valamilyen tapasztalata bármelyikkel? A mostani telefonom is Alcatel, egy-két hibát eltekintve én szeretem, a leírások szerint jobb az idol már. De véleményt tényleg nem nagyon találok...
Tényleg nem azt szeretném látni, hogy fujjogjátok az alcatelt és valami samsungot ajánlotok helyette... Nem ezért írtam... kinek a pap, kinek a papné (/paplan)
Az idol 2S processzora erősebb, jobban jársz vele :) én is szemeztem vele anno, habár nekem vonzó volt a Windows Phone, ezért Lumia 735-öt vettem és nem bántam meg! ;)
Vedd figyelembe hogy a windows phone sokkal limktáltabb rendszer mint Za android,nem annyira kiforrot, nincs annyi app űgyhogy ha ez neked fontos akkor válassz androidos telefpnt. Ha beéred néhány játékkal, appal akkor a wp is tökéletes, 100%-ban megbízható, gyors, sosem fagy le :))
Nem tul sokat, de nem pont most veszek, majd pár hónap múlva, addigra még megy le az áruk xd most csak kinezem, hogy mit is kéne figyelgetni a szabadidőmben. Nekem nem is kell a legprofibb telefon, nagyjából telefonalas, sms iras és netezesen kívül másra nem használnám... :)
A Windows Phoneban nem bízok, hajlamos vagyok a telefont elejteni, 3 ismerősöm közül 2 is leejtette és a kijelzoje betört, az alcatel dragonteail üveget hasznal, már sokszor leejtettem a mostani telefonom és még mindig semmi baja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!