CarolineNetty kérdése:
Szerintetek az életben egy orvosként vagy egy könyvelést végzett emberként lehet jobban elhelyezkedni . Mivel nem tudok a kettő között dönteni mind a kettőből nagyon jó vagyok és melyiket érné meg jobban szerintetek?
Figyelt kérdés
Bunkó válaszokra nem vagyok kiváncsi !!!2015. júl. 19. 16:07
1/4 anonim válasza:
Ha csak körzeti orvos akarsz lenni, azzal könnyebb. Szakorvosnak már kell a protekció, még rezidensnek is.
De azt tanuld, amit szeretsz és hivatásodnak érzed, ne azt, amiről azt hiszed, hogy jobban meg éri. Ha nem szereted, amit csinálsz az nem fogja megérni sem.
2/4 anonim válasza:
Jó vagy könyvelésből és orvoslásból is? Ez tök jó. Tippelek. Kb 10-12 éves vagy, természetismeretből és matekból is 4-es, 5-ös.
Ha-ha-ha
Majd, ha 18 leszel és a két emelt előtt állsz bioszból és kémiából, akkor térjünk vissza rá.
3/4 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy mindkettőből nagyon jó vagy. Gimiben sem könyvelés, sem pedig orvosis tárgyak nincsenek. Közgazdasági szakközépben van könyvelés, viszont a biológia csak 1 éves. Eü szakközépben pedig könyvelés nincs.
4/4 anonim válasza:
Konyvelessel talan konnyebben talalsz munkat de az orvosival meg idovel lehet sajat praxisod is ami tok jo.
Most am en is kivancsi lettem, honnan tudod h mindkettobol jo vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!